Auton vuokraus toimipisteestä Trondheim

 

Ohjeet toimipisteeseen Trondheim

Osoite

Tempeveien 17, 7037 Trondheim, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Trondheim

Lämpimästi tervetuloa Trondheimin Sixt Autovuokraamoon

Lämpimästi tervetuloa Trondheimin Sixt Autovuokraamoon

Sixt Autovuokraamo Trondheim sijaitsee Norjan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa, Trondheimissa, hieman kaupungin keskustasta etelään, lähellä kaupungin merkittävää sisääntuloväylää 706:sta. Löydät meidät helposti, sillä toimistomme sijaitsee suoraan sisääntuloväylältä Sorgenfrin kaupunginosaan saapuessasi heti kadun vasemmalla puolella. Jos saavut Trondheimiin lentäen, lentokentältä pääset meille kätevästi esimerkiksi taksilla tai julkista liikennettä hyödyntäen kohtuullisessa ajassa. Pääset ketterästi jatkamaan matkaasi vuokraamoltamme, sillä toimipisteestämme on suora tieyhteys moottoritielle, jota pitkin voit ajella etelään aina Lillehammeriin tai pohjoista kohti aina vaikka Tromssaan saakka.
Väylä Trondheimiin aukeaa Sixt Autovuokraamo Trondheimin kautta

Väylä Trondheimiin aukeaa Sixt Autovuokraamo Trondheimin kautta

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Trondheimissa käy kätevästi. Varaa vuokra-auto suoraan verkosta, jossa voit tutustua ennakkoon kattavaan valikoimaamme erilaisia ajoneuvoja. Nappaat vain sinulle sopivaan ajankohtaan tarvettasi vastaavan vuokra-auton ja teet varauksen. Kattavimman ja aina ajantasaisimman tiedon vuokra-autojen saatavuudesta saat verkkosivuiltamme tai suoraan asiakaspalvelustamme. Valikoimastamme löydät useita erikokoisia henkilöautoja, maastureita, farmareita ja tila-autoja, jotka ovat tunnettujen automerkkien, kuten BMW:n, Fordin, Mercedes-Benzin tai Volkswagenin uusimpia automalleja. Sixt Autovuokraamon vuokra-autot ovat aina uudehkoja ja erittäin kattavasti vakiovarusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi niistä löytyy usein myös vakionopeudensäädin ja mp3-soitin. Huomioithan, että Sixt takaa ainoastaan tietyn autokategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia.Muistathan myös lisäpalvelut. Todella laajan autovalikoiman lisäksi löydät verkkosivuiltamme laajan valikoiman erilaisia lisäpalveluita, joiden tarkoitus on helpottaa matkantekoasi ja tehdä sitä turvallisempaa. Jos kuljet perheen pienimmät mukanasi, voit aina lisätä varauksellesi lastenistuimet lasten painon mukaisesti. Jos olet ensimmäistä kertaa Norjassa tai jos haluat löytää varmasti etsimäsi nähtävyydet tai osoitteet, suosittelemme navigaattorin lisäämistä varaukselle. Turvallisuudestakaan sinun ei tule tinkiä ja voitkin tutustua erilaisiin lisävakuutuksiin suoraan verkkosivustollamme, josta saat ne kätevästi lisättyä varauksellesi. Trondheimin Sixt Autovuokraamon ammattitaitoinen henkilökunta odottaa sinua vuokraamolla, jotta autonvuokrauksesi olisi mahdollisimman sujuvaa ja matkasi todella onnistunut.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Trondheim

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Trondheim.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Trondheim?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Trondheim?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Trondheim syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 17 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Matka Sixtille
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Trondheim

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Trondheim?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Trondheim

Näytä lisää