Auton vuokraus toimipisteestä Svolvær Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Svolvær Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Helle, 8300 Svolvær, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:30 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
06:30 - 00:00

Palvelumme toimipaikassa Svolvær Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Svolværin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Svolværin lentoasemalla

Svolværin lentoasema tunnetaan toiselta nimeltään Hellenä. Se on saaren ainoa lentoasema. Autovalikoimastamme löydätkin jokaisen tarpeisiin sopivia vuokra-autoja. Valikoimaamme kuuluu tavallisia henkilöautoja, farmareita, nelivetoja, maastureita ja pakettiautoja. Koska lentoasema on pieni, on toimipisteellemme helppo löytää. Sijaitsemme lentoaseman aulassa. Sixtin autovuokraus Svolværin lentoasemalla palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä.
Autonvuokraus Svolværin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Autonvuokraus Svolværin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Hellen lentoasema, SVJ, sijaitsee Vågan alueella Nordlandissa. Matka itse kaupunkiin on vain noin kymmenen kilometrin luokkaa. Se sujuu kätevästi vuokra-autolla. Meiltä voit vuokrata auton vuoden jokaisena päivänä. Auton nouto ja palautus onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella. Noudosta tulee sopia ennakkoon, mutta palautus onnistuu siten, että jätät vain avaimen toimipisteemme palautuslaatikkoon. Vuokraaminen onnistuu helpoiten nettisivujemme kautta, mutta voit hoitaa vuokrauksen myös puhelimitse. Muista liittää vuokraasi tarpeelliset lisätarvikkeet, joita saatat reissusi aikaan tarvita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi GPS-navigaattori sekä lastenistuin. Huomioi kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automallia tai -merkkiä, vaan ainoastaan auton kategorian. Ota siis vuokra-auto Svolværin lentoasemalta ja lähde kokemaan kaikki, mitä saarella on tarjottavanaan.
Henkeäsalpaavia maisemia satamakaupungissa

Henkeäsalpaavia maisemia satamakaupungissa

Norjalle kuuluva Svolværin saari on osa Lofoottien saariryhmää. Se on yksi saariryhmän tunnetuimmista kaupungeista ollen samalla myös alueen satamakaupunki. Kaupungissa voi harrastaa monenlaisia ulkoilma-aktiviteetteja, kuten kalastusta ja patikointia. Sen lisäksi kaupungista löytyy muun muassa sotamuseo, jossa keskitytään toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin ja siihen, missä osassa saariryhmä oli sodan aikaan. Sixtin vuokra-auto on kätevä lisä lomaan, koska saaren julkinen liikenne ei ole kovinkaan kattavaa. Sen lisäksi autolla pääsee kiertämään myös muita läheisiä saaria. Aja myös saaren pohjoisosaan, josta löytyy kaupunki nimeltään Å. Siellä sijaitsee tunnettu majakka, joka on ohjannut laivoja jo vuosisatojen ajan. Majakkaa kannattaa käydä katsomassa jo sen vuoksi, että se sijaitsee hyvin vaikuttavalla paikalla. Autonvuokraus Svolværin lentoasemalla auttaa jokaista matkailijaa näkemään koko saaren, joka eroaa suuresti sisämaasta. Kun ajat ympäriinsä ilman määränpäätä, voit kokea sellaisia elämyksiä, joista et osannut edes haaveilla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Svolvær Lentoasema
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Svolvær Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Svolvær Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Svolvær Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Svolvær Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 32 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Svolvær Lentoasema
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Svolvær Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Svolvær Lentoasema

Näytä lisää