Auton vuokraus toimipisteestä Bodoe Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Bodoe Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bodoe Lentoasema alkaen 12.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Bodoe Lentoasema

Osoite

Olav V gate, 8004 Bodø, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 00:00
La
09:00 - 17:30
Su
09:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Bodoe Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Bodøn lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Bodøn lentokentällä

Suunnittellessasi matkaa Bodøn kaupunkiin, kannattaa autonvuokraus hoitaa Sixt Autovuokraamosta kätevästi jo ennen matkan alkua. Olit sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin ja lisäpalvelut. Valitse työmatkalle kätevä henkilöauto tai matkustaessasi perheen tai ryhmän kanssa tilava farmari. Maasturi sopii puolestaan haastavampaankin maastoon ja pakettiauto suuremmalle kuormalle. Erilaisia malleja ja lisäpalveluita löytyy moniin eri tarpeisiin. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme, josta löydät myös kattavan valikoimamme ja lisäpalvelumme, esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet sekä tavaratelineet. Voit valita myös lisävakuutuksia, jotta voit matkustaa huoletta. Tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut. Huomioithan, että Sixt voi taata vain valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Bodøn lentokentällä

Autonvuokraus Bodøn lentokentällä

Bodøn lentokenttä (BOO) sijaitsee vain kahden kilometrin päästä kaupungin keskustasta. Sixt Autovuokraamon palvelupisteen löydät kätevästi heti saapuvien lentojen tuloaulasta, uloskäynnin vierestä. Autonvuokraus onnistuu helposti jo ennen matkaa puhelimitse tai verkkosivuiltamme ja vuokra-auton voi noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella.
Koe upea Bodø Sixtin vuokra-autolla

Koe upea Bodø Sixtin vuokra-autolla

Bodøn kaupunki sijaitsee Norjassa, Nordlandin läänissä juuri napapiirin pohjoispuolella. Se sai kaupunginoikeudet 1800-luvulla, kun satamakaupunki kasvoi sillinkalastuksen ansiosta nopeasti. Vaikka Bodø itsessään on pienehkö paikkakunta, on vuokra-auto ehdottomasti kätevin tapa matkustaa. Bodø tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ja rannikon luonto näyttää parastaan. Hyppää Sixtin vuokra-auton rattiin ja lähde tutustumaan esimerkiksi Mjelleen, noin puolen tunnin ajomatkan päähän, suloiseen Kjerringøyn kylään tai vaeltamaan Mount Ronvikin upeisiin maisemiin. Yksi mahtipontisimmista luonnonilmiöistä, Saltstraumenin pyörre, sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Bodøstä. Saltstraumenin salmeen muodostuvassa pyörteessä virtaukset voivat olla nopeudeltaan jopa 40 kilometriä tunnissa. Pyörteet voi nähdä rannalta tai salmen yli kulkevalta sillalta. Upeiden luontokohteiden lisäksi Bodøssa kannattaa tutustua myös katedraaliin sekä merkittävään ilmailumuseoon, joka on upean luonnon lisäksi ehdottomasti näkemisen arvoinen. Tästä rannikkokaupungista on myös yhteydet maan muihin rannikkokaupunkeihin Hurtigruten-laivareitin ansiosta. Sixtin vuokra-auton kanssa voit kokea upean Norjan rannikon omaan tahtiisi, sinulle sopivalla tavalla!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bodoe Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bodoe Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bodoe Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bodoe Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bodoe Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 180 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bodoe Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bodoe Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bodoe Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bodoe Lentoasema

Näytä lisää