Auton vuokraus toimipisteestä Bodø

 

Ohjeet toimipisteeseen Bodø

Osoite

Jordbruksveien 48-50, 8008 Bodø, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:30 - 16:30
La
09:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä Bodø

Seikkaile Lofooteilla Sixt Bodøn siivittämänä

Seikkaile Lofooteilla Sixt Bodøn siivittämänä

Lofoottien läheisyydessä, Pohjois-Norjan upeissa maisemissa, autonvuokrausta tarjoaa Bodøn-toimipisteemme, jonka laajasta autovalikoimasta löytyy sopiva ajoneuvo matkallesi, olit sitten lähdössä lautalla Lofooteille tai ajelemaan sisämaahan päin. Sijaitsemme hyvin keskeisellä paikalla Bodøssä, joten toimistoomme on lyhyt kävelymatka kaikkialta, esimerkiksi juna-asemalta ja hotellien täyttämältä satama-alueelta matkaa on vain reilu kilometri, jonka taittaa kävellen noin varttitunnissa. Haettuasi vuokra-auton Bodøn-toimipisteestämme lähimmälle valtatielle 80 on matkaa sinnekin vain reilu kilometri, joten jos suuntana on sisämaa, pääset joutuisasti matkaan. Sixtin laajaan autovalikoimaan kuuluvat näppärät henkilöautot, jotka ovat ihanteellisia yksin tai kaksin matkaavalle, ja isommalle seurueelle tai suurempaan tavarankuljetukseen meiltä löytyvät niin farmarit kuin pakettiautotkin. Pohjoisen Norjan teillä jykevärakenteiset maasturimme ovat erinomaisia ajoneuvoja, jotka kuljettavat turvallisesti ja luotettavasti matkalaiset perille.
Bodøn Sixt Autovuokraamosta vuokratulla ajoneuvolla nautit Norjan-matkastasi enemmän

Bodøn Sixt Autovuokraamosta vuokratulla ajoneuvolla nautit Norjan-matkastasi enemmän

Tarjoamamme lisäpalvelut on tehty tekemään matkastasi entistä sujuvampi, joten tutustu verkkosivuillamme jo etukäteen kattavaan tarjontaamme ja valitse tarpeisiisi sopivimmat vuokra-autoosi. Kaikki ajoneuvomme ovat suosittujen automerkkien uutuuksia, joissa on ilmastointi, ja turvallisuutta takaamassa ovat tarjoamamme kolari- ja varkausturvat sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Lisäturvia on mahdollista ostaa lisäksi, jos haluat varautua muun muassa kaikenlaisiin vaurioihin, tuulilasin rikkoutumiseen tai ottaa itsellesi ja matkakumppanillesi vakuutuksen. Muista lisäpalveluista suosittelemme esimerkiksi GPS-navigaattoria, jos olet lähdössä ajelemaan vieraille teille ja haluat olla luottavaisimmin mielin sen suhteen, että löydät perille oikeaan paikkaan. Vauvalle meillä on tarjota turvakaukalo ja vanhemmalle lapselle korokeistuin, joten saat valittua lasten turvaistuimet lisäpalveluksi varausta tehdessäsi kätevästi. Jos porukassa on enemmän ajokortillisia, voit välttää yhden kuskin harteille kasaantuvan ajourakan nimeämällä lisäkuljettajan matkalle, jolloin ajajaa voi vaihtaa ilman ongelmia kesken matkan. Varatessasi Sixtin vuokra-autoa pyydämme huomioimaan, että lupaamme vain autokategorian, emme tiettyä ajoneuvon mallia. Tästä ja muista autonvuokraukseen Bodøssä liittyvistä asioista kertoo mielellään enemmän asiantunteva asiakaspalvelumme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bodø

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bodø?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bodø sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bodø.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bodø?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 13 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Palautuksen jälkeen
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bodø

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bodø?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bodø?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bodø

Näytä lisää