Auton vuokraus alueella Bodoe

 

Suosituin kohteessa Bodoe

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bodoe Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Bodoe

Sixtin autovuokraamo Bodøssä

Sixtin autovuokraamo Bodøssä

Sixtin autovuokraamo Bodøssä on hyvä paikka aloittaa Norjan matka. Jatkoitpa matkaasi sitten sisämaahan tai lautalla Lofooteille, on vuokra-auto kätevä tapa liikkua pohjoisen teillä. Autokalustoomme kuuluu laaja valikoima tasokkaita ajoneuvoja, joista löydät varmasti mieleisesi. Vuokraus sujuu vaivattomasti toimipisteissämme lentokentällä ja keskustassa. Palvelemme sinua mielellämme, kun autonvuokraus Bodøssä on ajankohtaista. Tutustu autovalikoimaamme verkkosivuillamme. Autonvuokraus Bodøstä on hyvä lähtökohta niin liikematkalle kuin lomailuunkin, kun matkasi suuntautuu napapiirille. Toimipisteidemme ammattitaitoinen henkilökunta palvelee sinua mielellään, kun haluat vuokrata auton. Löydät liikkeistämme henkilöautot, farmarit, maastoautot ja pakettiautot. Työmatkalaiselle suosittelemme esimerkiksi keskikokoista henkilöautoa tai kevyttä farmarimallia. Laadukkailla autoillamme kehtaa kyllä saapua työneuvotteluihin. Jos olet lomareissulla ja etsit vuokra-autoa Bodøstä, sinun kannattaa tutustua farmari- ja maasturivalikoimiimme. Tasokas ajokalustomme pidetään jatkuvasti hyvässä kunnossa, joten voit ajella turvallisesti mutkaisillakin teillä. Pyrimme toimittamaan sinulle mieleisesi auton, mutta otathan huomioon, ettemme voi luvata tiettyä merkkiä tai mallia vaan ainoastaan auton kategorian. Voit noutaa ja palauttaa vuokraamasi auton toimipisteisiimme ympäri vuorokauden. Jos kaipaat kulkuneuvoosi lisävarusteita, kuten lastenistuinta tai GPS-navigaattoria tai haluat lisätietoa vakuutuksista, lisäkuskin mahdollisuudesta tai auton vuokraamisesta alle 25-vuotiaille, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme!
Vuokra-autolla Bodøstä eteenpäin

Vuokra-autolla Bodøstä eteenpäin

Monien mielestä Norja on yksi Euroopan hienoimmista matkailumaista. Maan luoteisosassa vallitsee meri-ilmasto, tuulinen, muttei yhtä kolea kuin sisämaassa. Bodøssä ja sen lähiympäristössä riittää nähtävää niin kulttuurin kuin luonnonkin ystäville. Tuomiokirkko ja ilmailumuseo ovat kiinnostavia tutustumiskohteita kaupungin alueella, samoin kuin Nordlandin museo, jonka toimipisteet sijoittuvat eri puolille kaupunkia. Sjunkhattenin ja Saltfjellet-Svartisenin luonnonpuistot ovat automatkan päässä Bodøstä. Lofooteille pääset lautalla, joka liikennöi säännöllisesti. Satamassa saatat nähdä myös Hurtigrutenin laivan sekä paikallisten asukkaiden huvi- ja kalastusaluksia. Autonvuokraus Bodøstä on järkevää myös silloin, kun jatkat matkaasi kauemmas pohjoiseen, sillä maan eteläosista tuleva rautatieverkko päättyy täällä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Bodoe

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Bodoe?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bodoe sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bodoe.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bodoe?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bodoe. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 192 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvo
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bodoe

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bodoe?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bodoe?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bodoe?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bodoe

Näytä lisää