Auton vuokraus toimipisteestä Alesund Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Alesund Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Alesund Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Alesund Lentoasema

Osoite

P.boks Vigra Lufthavn, 6040 Vigra, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Alesund Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Ålesundin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Ålesundin lentokentällä

Norjan vuonojen valloitus alkaa kätevästi Ålesundin lentoaseman Sixt Autovuokraamolta. Vastassasi sinua odottaa ystävällinen henkilökuntamme, joka haluaa auttaa sinua löytämään juuri tarpeittesi mukaisen vuokra-auton. Henkilö- ja farmariautojemme valikoimasta löydät kätevät vuokra-autot niin pienempien kuin isompienkin porukoiden loma- tai työmatkaa varten. Tai jos tarvitset jykevämpää kulkupeliä tehdäksesi retkiä halki Norjan rouhean luonnon, niin meiltä saat matkaasi myös kestävän maasturin. Vuokra-autovalikoimastamme löydät myös pakettiautoja, mikäli matkasi luonne vaatii suurten tavaramäärien kuljettamista. Kysy myös esimerkiksi GPS-laitteen vuokraamisesta, mikäli olet ensimmäistä kertaa liikkeellä täälläpäin maata. Kehotamme sinua tutustumaan aukioloaikoihimme nettisivujemme kautta, mutta sekä auton nouto että palautus on mahdollista myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota vain meihin yhteyttä ennen saapumistasi, niin asia varmasti järjestyy.
Autonvuokraus Ålesundin lentokentällä (AES)

Autonvuokraus Ålesundin lentokentällä (AES)

Löydät Sixtin toimipisteen lentokentän ulkopuolelta, melkein Flygplassvegenin alkupäästä. Tarkistathan tarkan sijaintimme nettisivuiltamme, mutta meille saapuminen on joka tapauksessa helppoa. Itse Ålesundin kaupunki sijaitsee noin 12 kilometrin päässä kentästä, joten autonvuokraus Ålesundin lentokentältä ei voisi olla kätevämpi tapa aloittaa matka Länsi-Norjaan.
Sixtin vuokra-auton avulla enemmän irti Ålesundista

Sixtin vuokra-auton avulla enemmän irti Ålesundista

Länsi-Norjaan karun luonnon keskelle matkustaessa kannattaa varata aikaa, sillä suorimpaankin reittiin saattaa joutua käyttämään runsaasti aikaa. Mutta mikäs siinä on maisemia ihastellessa, kun alla on vuokra-auto Ålesundin lentokentältä. Kaupunki on maan kymmeneksi suurin ja se on rakennettu kokonaan saarille, mikä on vain omiaan lisäämään kaupungin charmia. Jos siis luonnon ihastelussa meinaa tulla ähky, niin Ålesundissa kelpaa ihastella vastapainoksi kaunista arkkitehtuuria sillä lähestulkoon kaikki kaupungin talot on jugendtaloja. Kannattaa myös kiivetä yli 400 porrasta päästäkseen keskustassa sijaitsevan Aksia-tunturin Fjellstuan näköalapaikalle. Lasten kanssa liikkeellä olevien kannattaa ajaa keskustasaaresta pois kaupungin toisella saarella sijaitsevaan kylmän veden akvaarioon tutustumaan paikallisiin meren asukkaisiin. Ja tietenkään kaunista luontoa ei kannata jäädä ihastelemaan, vaan kokea se itse, esimerkiksi ajamalla 15-20 minuuttia kaupungin ulkopuolelle Sukkertoppen-vuoren juurelle ja patikoimalla sen huipulle. Kannattaa myös käydä kaupungin vastarannalla sijaitsevalla Godøyan saarella, jonne pääsee myös kätevästi vuokra-autolla merenalaisia tunneleita pitkin. Autonvuokraus Ålesundin lentokentältä on siis mitä parhain tapa aloittaa matkasi!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Alesund Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Alesund Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Alesund Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Alesund Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Alesund Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 114 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Palautuksen jälkeen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Alesund Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Alesund Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Alesund Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Alesund Lentoasema

Näytä lisää