Auton vuokraus toimipisteestä Molde Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Molde Lentoasema

Osoite

Åre, 6421 Molde, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 00:00
La
15:00 - 18:00
Su
12:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
12:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Molde Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Molden lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Molden lentokentällä

Moldeen matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Molden lentokentältä. Autovuokraamomme ystävälliset asiakaspalvelijat Molden lentokentällä auttavat sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan vuokra-ajoneuvon, olitpa sitten loma- tai työmatkalla. Molden lentokentällä sijaitsevassa toimipisteessämme on saatavilla vuokra-autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai tilavamman farmariauton taikka varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi jykevän maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia.
Autonvuokraus Molden lentokentällä

Autonvuokraus Molden lentokentällä

Molden lentokenttä, lyhennettynä MOL, sijaitsee maan länsirannikolla. Autonvuokraus Molden lentokentältä on nopea ja edullinen tapa matkustaa Moldeen sekä tutustua sen lähiympäristöön. Pääset jatkamaan matkaasi lentokentältä nopeasti ja saavutat majapaikkaasi näppärästi. Matkaa lentokentältä Molden keskustaan on noin 7 kilometriä, joten matka sinne taittuu Sixtin vuokra-autolla alle puolessa tunnissa. Sixtin vuokra-auton voit noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa yhdessä matkasi suunnittelun!
Valloita Norjan länsirannikkoa Sixtin vuokra-autolla

Valloita Norjan länsirannikkoa Sixtin vuokra-autolla

Molde sijaitsee Norjan länsirannikolla noin 500 kilometriä pohjoiseen päin Bergenistä. Se on Romsdalin alueen keskus. Kaupungin reilut 25.000 asukasta ja pitkälle menneisyyteen ulottuva historia takaavat sen, että kaupungissa on vireä tunnelma. Liikkuminen lähialueilla sujuu näppärästi Sixtin vuokra-autolla ja saavutat sekä majapaikkasi että nähtävyydet vaivattomasti oman aikataulusi mukaan. Lähialueen tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Atlantin väylän eli autoilijoiden suosiman kahdeksan kilometrin mittaisen tieosuuden Kristiansundin ja Molden välillä, tavoitat todella kätevästi Sixtiltä vuokraamasi auton avulla. Väylä koostuu seitsemästä sillasta ja niiden välisistä upeista rannikkomaisemista. Lähin isompi kaupunki on Trondheim, jonka lukuisat nähtävyydet ja upeat ostosmahdollisuudet ovat vain reilun 200 kilometrin päässä ja matka sinne taittuukin noin neljässä tunnissa. Trondheimin alueella on ollut asutusta jo tuhansien vuosien ajan ja se olikin muun muassa viikinkiasutuksen keskittymä. Historia on siis ihan ajomatkan päässä. Ota yhteyttä Sixt Autovuokraamoomme jo tänään joko puhelimitse, netin kautta tai paikan päällä, niin suunnittelemme matkallesi sopivimman vuokra-auton.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Molde Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Molde Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Molde Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Molde Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Molde Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 41 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Molde Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Molde Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Molde Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Molde Lentoasema

Näytä lisää