Auton vuokraus toimipisteestä Tromsø Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Tromsø Lentoasema

* Hinnat on laskettu 31.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tromsø Lentoasema alkaen 07.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tromsø Lentoasema

Osoite

Flyplassveien 31, 9016 Tromsoe, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 00:00
La
09:00 - 22:00
Su
10:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Tromsø Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixtin autonvuokraus Tromsøn lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja monipuolisesti jokaiseen käyttötarpeeseen. Meiltä vuokraat tavalliset henkilöautot edullisesti, enemmän tilaa tarjoavat farmarit, nelivedot ja katumaasturit huonoilla teillä ajoon sekä pakettiautot. Automme ovat aina uusinta mallistoa. Vuokra-autoon voi valita myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot tutkia myös lähiseutuja, kannattaa sinun ottaa rajoittamattomat kilometrit. Voit lisätä turvaa kolarin tai muun vahingon varalta ottamalla ylimääräisen vakuutuksen. Sixtin avulla pääset jatkamaan matkaasi ajamalla lentoasemalta suoraan hotellillesi ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Tromsøn lentoasemalle, eli TOS, suuntaa vain toimipisteellemme. Saat noudettua ennakkoon varatut autot nopeasti ja palautettua ne vuorokauden ympäri Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Autonvuokraus Tromsøn lentoasemalta eli Langnesista

Autonvuokraus Tromsøn lentoasemalta eli Langnesista

Tämä lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Langnes, sijaitsee Tromsoyan alueella hieman keskustan ulkopuolella. Tämä kansainvälinen lentoasema palvelee hieman yli kahta miljoonaa matkaajaa vuosittain. Toimipisteemme sijaitsee lentoasemarakennuksessa. Sinne löytää parhaiten seuraamalla oransseja opasteita. Kysy asiakaspalvelijoiltamme, jos tarvitset apua autonvuokrauksen kanssa.
Koe tämä Pohjois-Norjan kaupunki vuokra-autolla

Koe tämä Pohjois-Norjan kaupunki vuokra-autolla

Autonvuokraus Tromsøn lentoasemalta kannattaa jo siitä syystä, että lentoasema sijaitsee saarella kaupungin edustalla. Vuokra-auto Tromsøn lentoasemalta on siis kätevin tapa päästä kaupunkiin. Pohjois-Norjassa välimatkat saattavat olla pitkiä jopa kaupungin sisällä. Senkin vuoksi autolla pääsee näkemään paljon enemmän varsinkin, kun julkinen liikenne ei ole kovinkaan kattavaa. Tromsø on loistava paikka revontulien bongaamiseen. Sen lisäksi erityisesti lapsiperheitä kiinnostaa takuulla Polaria, jossa voi nähdä niin hylkeitä kuin muitakin meressä asustelevia eläimiä. Polaria onkin keskittynyt ainoastaan Norjan pohjoisosien eläimiin. Jos taas mielit nähdä jäätiköitä ja vuonoja, aja silloin rannikolle päin. Kaikki nämä upeat kokemukset ovat aivan lyhyen ajomatkan päässä, joten sinunkin kannattaa vuokrata auto ja ottaa kaikki irti lomastasi. Tämä tarunhohtoinen kaupunki tarjoaa paljon kaikkea niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin. Vaeltajat löytävät itsensä patikoimasta aivan kaupungin lähistöltä löytyviltä vuorilta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tromsø Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tromsø Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tromsø Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tromsø Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tromsø Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 267 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tromsø Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tromsø Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tromsø Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tromsø Lentoasema

Näytä lisää