Auton vuokraus alueella Haugesund

 

Suosituin kohteessa Haugesund

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Haugesund Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Haugesund

Autonvuokraus Haugesundissa on joustavaa ja turvallista

Autonvuokraus Haugesundissa on joustavaa ja turvallista

Sixtin Autovuokraamo Haugesundissa on aina valmis auttamaan sinut matkaan ripeästi ja ammattitaidolla saapuessasi Norjaan! Voit hakea näppärästi vuokra-autosi jostakin kolmesta toimipisteestämme Haugesundissa ja palauttaa haluamaasi toimipisteeseen autonvuokrauksesi päättyessä. Voit selata monipuolista autovalikoimaamme vaikka jo etukäteen verkkosivuillamme ja myös suorittaa vuokrauksen etukäteen omalta kotisohvaltasi käsin. Löydät autokalustostamme niin luotettavat sedanit kuin jykevät maasturit, riippuen siitä, suuntaatko kaupunkiajoon vai maastoon vaikeakulkuisempiin tieoloihin. Kaikki ajoneuvomme ovat merkkiensä viimeisimpiä malleja, joten voit luottaa niiden turvallisuuteen. Sixtillä teet autonvuokrauksestasi Haugesundissa miellyttävän ja luotettavan kokemuksen!Kun matkasi suuntautuu Haugesundiin, voimme suositella lämpimästi jotakin laadukkaista vuokra-autoistamme käyttöösi, jotta saavutat Pohjois-Norjan aavan kauneuden kaikkein sujuvammin. Pohjoisessa etäisyydet ovat nimittäin pitkiä, jos olet suuntaamassa laajemminkin tundraa ja vuonoja tutkimaan. Jos olet matkaamassa yksin tai matkakumppanin kanssa, taloudellinen henkilöautomme voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Tilavissa farmareissamme perheesi matkustaa turvallisesti maanteitä pitkin, ja jos puolestaan olet suuntaamassa maastoon, on maasturi aina käytännöllisin valinta. Pakettiautoon saat kätevästi mahtumaan runsaamminkin tavaraa, jos olet kuljettamassa isompaa matkatavaramäärää. Huomioithan ystävällisesti, että emme pysty lupaamaan jotakin tiettyä automerkkiä, ainoastaan kategorian. Ulkomailla liikkuessa GPS-navigaattori ja lisävakuutukset ovat aina hyviä valintoja, kun tiedät pääseväsi turvallisesti määränpäähäsi tilanteesta riippumatta. Farmareihimme saat lisättyä halutessasi myös tavaratelineen tai hiihtotelineen, ja lastenistuimia valikoimistamme löytyy kolmessa eri kokoluokassa vauvan turvakaukalosta korokeistuimeen. Tutustu palveluihimme lisää klikkailemalla sivuillamme eteenpäin.
Haugesundin Sixt Autovuokraamomme on aloituspaikka hienolle elämykselle Norjassa

Haugesundin Sixt Autovuokraamomme on aloituspaikka hienolle elämykselle Norjassa

Haugesund on Haugelandin alueen keskeisin kaupunki ja sijaitsee Etelä-Norjan rannikolla. Alue on kuuluisa viikinkihistoriastaan, jota tutkimaan pääset esimerkiksi Avaldsnesissä noin vartin ajomatkan päässä Karmöyn saarella. Moni matkaaja käyttää Haugesundia porttina tutkimaan Folgefonnan jäätikköä ja kansallispuistoa sekä Preikestolenin vuorimuodostelmaa. Langfossin putous on ehdottomasti katsomisen arvoinen nähtävyys, ja voit jatkaa upean luonnon tutkimista patikoiden ja saariston veneellä kierrellen. Vuokra-autolla pääset helposti pyörähtämään myös isommissa kaupungeissa Stavangerissa ja Bergenissä, jotka sijaitsevat kohtuullisen ajomatkan päässä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Haugesund

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Haugesund?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Haugesund sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Haugesund.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Haugesund?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Haugesund. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 89 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Haugesund

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Haugesund?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Haugesund?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Haugesund?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Haugesund

Näytä lisää