Auton vuokraus alueella Kristiansand

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Kristiansand

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Kristiansand Kjevik Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Kristiansand

Sixt autonvuokraus Kristiansandissa

Sixt autonvuokraus Kristiansandissa

Sixt autonvuokraus on asiantuntevan ja ystävällisen palvelun ansiosta mukava kokemus. Se on myös edullinen mahdollisuus vuokrata mukava ajoneuvo kattavasta autovalikoimastamme. Autovuokraamomme Kristiansandissa tarjoaa vuokra-autoja uudesta autokalustostamme, joka on iältään keskimäärin vain 3 kuukautta. Valittavista ajoneuvoista löytyy farmareita, henkilöautoja, pakettiautoja, sekä 4x4 maastureita. Autonvuokraukseen Kristiansandissa on mahdollista liittää meidän vuokraamossamme saatavilla olevia lisävarusteita ja lisäpalveluja. Autovuokraamomme Kristiansandissa tarjoaa vuokra-ajaksi muun muassa lastenistuimia, sekä navigaattoreita. Pystyt myös vuokratessasi valitsemaan vuokra-autoon lisäkuljettajan. Ja koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, on meillä saatavilla myös tarvittavat vakuutukset vuokra-autoihin. Huomaathan, että emme lupaa tiettyä automerkkiä- tai mallia, vaan voit valita mieleisestäsi kategoriasta ajoneuvon vuokralle. Vuokralle on mahdollista valita neliveto maastureita, joilla kulkeminen on helppoa lähestulkoon minkälaisessa maastossa tahansa. Lisäksi taloudelliset henkilöautot ja tilavat farmarit, sekä pakettiautot löytyvät vuokraamostamme.
Esimerkkejä vuokra-autolla Kristiansandissa kierreltävistä kohteista

Esimerkkejä vuokra-autolla Kristiansandissa kierreltävistä kohteista

Vuokra-auto Kristiansandin kaupungissa Norjassa helpottaa huomattavasti kaupungissa kiertelyä. Vuokra-autolla voit käydä esimerkiksi katsomassa eläimiä Kristiansandin eläintarhassa. Vuokra-autolla kuljet matkan eläintarhalle reilussa kymmenessä minuutissa. Kristiansandin linnoitus löytyy ajettaessa kaupungista noin 10 minuuttia lounaaseen. 1672 vuonna valmistunut linnoitus on historiallisista nähtävyyksistä pitävälle oiva käyntikohde. Aquarama kylpylässä voit rentoutua altaassa polskien tai nautiskella sen ylellisistä hoidoista, joita on saatavilla useita erilaisia. 8 minuutin ajomatkan päässä keskustasta lounaaseen sijaitseva kylpylä on kohde, jossa vierailet helpoiten kun matkan taitat vuokra-autolla. Kristiansandista itään mentäessä, löytyy mielenkiintoinen kasvitieteellinen puutarha, jossa on myös luonnontieteellinen museo. Siellä näet erilaisia eksoottisia kasveja, sekä vaihtuvia näyttelyitä. Myös tässä hienossa kohteessa vierailet helpoiten vuokra-autolla, jolla matka kaupungista vie vain 7 minuuttia. Taidemuseon kaupungista löydät kun ajat vuokra-autolla puolituntia kaupungin keskustasta lounaaseen. Taidemuseossa näet vaihtuvia nykytaidenäyttelyitä, sekä pysyviä näyttelyitä. Mikä tahansa mielenkiinnonkohteenasi Kristiansandissa onkaan, tavoitat sen helposti vuokra-autolla kulkien.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Kristiansand
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kristiansand?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kristiansand sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kristiansand.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kristiansand?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kristiansand. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 87 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kristiansand
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kristiansand?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kristiansand?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kristiansand?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Kristiansand

Näytä lisää