Auton vuokraus toimipisteestä Kristiansand

 

Ohjeet toimipisteeseen Kristiansand

Osoite

Dronningens Gate 49, 4608 Kristiansand, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Kristiansand

Sixt Kristiansand odottaa matkailijaa

Sixt Kristiansand odottaa matkailijaa

Sixt Autovuokraamo Kristiansand toivottaa matkailijan lämpimästi tervetulleeksi luonnonkauniiseen Norjaan! Meiltä löytyy laadukkaat ja edulliset autovaihtoehdot niin lomalaisille kuin liikematkaajille. Sixt Kristiansandin toimipisteemme löydät aivan kaupungin keskustasta ja sinne onkin helppo saapua joko jalan tai julkisilla liikenneneuvoilla noutamaan oma vuokra-auto. Kristiansandin lentokentältä matkaa toimipisteeseen on noin 15 km ja se taittuu joko linja-autolla tai taksilla. E18-moottoritie kulkee toimipisteemme läheisyydessä, joten siitä on helppo jatkaa matkaa eteenpäin. Reissu sujuu kätevästi omalla vuokra-autolla, sillä et ole riippuvainen muiden aikatauluista, vaan voit laatia ne itse haluamallasi tavalla Sixtin vuokra-auto viedessä sinut perille. Alueella riittää paljon erilaista tekemistä ja nähtävää, voit mm. käydä perheen kanssa eläintarhassa tai ihastelemassa historiallista linnoitusta. Ehdit enemmän ja monipuolisemmin, kun käytössäsi on vuokra-auto. Meiltä löydät kätevät henkilöautot ja farmarit, näyttävät maasturit ja tilaa tarvitseville tilavat pakettiautot. Verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksesta näet tarkemmin valikoimamme ja voit varata oman vuokra-autosi jo tänään.
Koe Kristiansand Sixtin vuokra-auton kyydissä

Koe Kristiansand Sixtin vuokra-auton kyydissä

Sixt Autovuokraamo Kristiansand tarjoaa laajan valikoiman tunnettujen merkkien uusia automalleja, jotka ovat jo valmiiksi erittäin hyvin varusteltuja. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Halutessasi on varausta mahdollista höystää laadukkailla lisäpalveluilla, jotka tekevät ajomatkoistasi entistä nautinnollisempia. Reittivalintoja helpottamaan voit lisätä varaukseesi kätevän GPS-navigaattorin, joka johdattaa turvallisesti kohteeseen. Lasten kanssa matkustaessa on hyvä lisätä vuokra-autoon lastenistuimet, jotta myös perheen pienimmät matkaavat mukavasti. Mikäli reissussa on mukana useampi innokas kuski, on lisäkuljettaja hyvä vaihtoehto varaukseen, sillä tällöin useampi pääsee jakamaan tämän Sixt-ajonautinnon. Mielenrauhan takeeksi kannattaa tutustua laajaan lisäturvavalikoimaamme, josta voit helposti valita itsellesi ja reissullesi sopivan turvan. Maksuttomat muutokset ja peruutukset varaukseesi ovat myös mahdollisia. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kristiansand

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kristiansand.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kristiansand?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kristiansand?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kristiansand syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 39 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kristiansand

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kristiansand?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kristiansand

Näytä lisää