Auton vuokraus toimipisteestä Grimstad

 

Ohjeet toimipisteeseen Grimstad

Osoite

Industriveien 20, 4879 Grimstad, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä Grimstad

Sixt Grimstad toivottaa vuokra-autoilijan tervetulleeksi

Sixt Grimstad toivottaa vuokra-autoilijan tervetulleeksi

Aloita matkasi Norjassa hyvillä mielin vuokraamalla laadukas vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Grimstadista kilpailukykyiseen hintaan. Sixt Grimstadin löydät helposti keskustan läheisyydestä E18-moottoritien varrelta Grimstad Autosenter -huoltoaseman yhteydestä. Linja-autolla pääset toimipisteeseemme kaupungin keskustasta noin kahdessa minuutissa. Vuokra-autolla pääset helposti tutustumaan monipuolisesti tämän Etelä-Norjan kaupungin tarjontaan. Tästä saaristolaiskaupungista löytyy mm. mielenkiintoisia museoita, kuten Ibsen-museo, ja varsinkin kesällä kaupungissa on useita tapahtumia. Riippumatta siitä, oletko liikkeellä lomareissun tai liikematkan vuoksi, meillä on tarjota laaja valikoima uusia ja laadukkaita tunnettujen merkkien autoja juuri sinua varten. Käytännölliset ja taloudelliset henkilöautomme ja farmarimme sopivat lähes jokaisen tarpeisiin. Liiketapaamisiin ajelet puolestaan helposti näyttävällä maasturillamme ja tavarankuljetukseen soveltuvat tilavat pakettiautomme. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri tälle reissulle sopivan ajoneuvon.
Nauti Grimstadista Sixtin vuokra-auton kyydissä

Nauti Grimstadista Sixtin vuokra-auton kyydissä

Sixt Grimstad tarjoaa laajan sekä laadukkaan autovalikoiman, joka koostuu tunnettujen merkkien uusista malleista. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Kaikki vuokra-automme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja, mutta halutessasi varaukseen on helppo lisätä käteviä lisäpalveluita. Jos suunnitelmissa on useampi kohde saman reissun aikana, GPS-navigaattori voi olla sopiva vaihtoehto lisätä vuokraukseen, sillä se ohjaa sinut helposti perille valitsemaasi kohteeseen. Lasten kanssa matkustaessa on hyvä lisätä lastenistuimet, jotta lapset matkustavat myös turvallisesti. Halutessasi tutkia Norjaa laajemmin kannattaa varaukseen lisätä vapaat kilometrit, jotta voit tehdä reittivalinnat täysin kilometreistä huolehtimatta. Useamman innokkaan kuskin tapauksessa myös lisäkuljettaja on mahdollista lisätä, jotta ajonautinnon pääsee jakamaan myös toisen kuskin kanssa. Suosittelemme tutustumaan lisäturvavaihtoehtoihimme, sillä niiden avulla saat lisää mielenrauhaa ajomatkoillesi. Muutokset ja peruutukset varauksiisi saat hoidettua maksutta. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme ja varaa oma vuokra-autosi jo tänään verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Grimstad

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Grimstad.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Grimstad?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Grimstad?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Grimstad syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Grimstad

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Grimstad?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Grimstad

Näytä lisää