Auton vuokraus alueella Grimstad

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Grimstad

Autonvuokraus Grimstadissa on näppärää, kun valitset Sixtin

Autonvuokraus Grimstadissa on näppärää, kun valitset Sixtin

Tutustu Norjan Grimstadiin sutjakkaasti hyppäämällä vuokra-auton rattiin Sixtin Autovuokraamosta ja hurauttamalla kohti vuonoja! Vuokraamalla mieleisesi ajoneuvon pääset etenemään jouhevasti kaupungin nähtävyyksiin tai työmatkalla ollessasi työtapaamisiin murehtimatta paikallisliikenteen vuoroista. Kattavassa autovalikoimassamme on niin sedaneita, maastureita kuin luksusautoja, jotta pystymme vastaamaan juuri sinun tarpeisiisi matkallasi. Autonvuokraus kauttamme on helppoa niin netissä kuin Grimstadin Autovuokraamossamme, ja ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee sinua ammattitaidolla viikon jokaisena päivänä.Norjan kaunis luonto tarjoaa matkaajalle paljon nähtävää, mutta etäisyydet pohjoisessa ovat pitkiä. Autonvuokraus on siksi suositeltavin tapa tutustua Grimstadiin ja ympäröivään seutuun, etenkin jos haluat kartoittaa naapurimaatamme laajemminkin. Tarjoamme käyttöösi niin taloudellisia henkilöautoja ja farmareita, jos matkaat yksin, perheen tai matkaseurueen kanssa. Valikoimistamme löytyy myös tilavia pakettiautoja suuremmalle matkatavaramäärälle, sekä vankkatekoisia maastureita, jos olet suuntaamassa vaikeakulkuisempaan maastoon. Otathan huomioon reissuun valmistautuessasi, että emme voi luvata tiettyä merkkiä, vain ajoneuvon kategorian. Laadukkaista lisäpalveluistamme löydät lastenistuimet perheen pienimmille jäsenille, ja suosittelemme GPS-navigaattoria helpottamaan suunnistamistasi. Bluetoothilla mukavoitat matkaasi vielä lisää! Muutokset ja peruutukset kauttamme ovat maksuttomia, jos matkasi sattuukin estymään tai tapahtuu muuta vastaavaa.
Vuokra-autolla koet Grimstadin parhaat puolet sujuvasti

Vuokra-autolla koet Grimstadin parhaat puolet sujuvasti

Grimstad on idyllinen pieni kaupunki Etelä-Norjassa valkoisiksi maalattuine puutaloineen ja kauniine kujineen. Täällä Henrik Ibsen kirjoitti ensimmäisen näytelmänsä ja Knut Hamsun vietti viimeiset elinvuotensa, ja kesäisin kaupungissa vietetäänkin kirjoilijoiden kunniaksi festivaalia. Kesäisin kaupungissa järjestetään myös muita festivaaleja, ja matkailijat pääsevät nauttimaan myös veneretkistä saaristossa, pyöräilemään pittoreskeja pyöräilyreittejä, ja käyskentelemään Dömmesmoen kauniissa puistossa, jossa sijaitsee myös Norjan puutarhanhoitomuseo. Kaupungissa on useita museoita, kuten Ibsen-museo, ja 1800-luvulta peräisin oleva majakka, johon etenkin lasten mielestä voi olla hauska päästä tutustumaan. Pääset näppärästi karauttamaan Grimstadista vuokra-autolla alueen isompiin kaupunkeihin Arendaliin ja Kristiansundiin, josta viimeisessä on myös lentokenttä. Grimstadissa pääset rentoutumaan hurmaavissa saaristolaismaisemissa, joten anna Sixtin auttaa sinut matkaan ja teet matkastasi vielä rentouttavamman elämyksen!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Grimstad
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Grimstad.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Grimstad?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Grimstad. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Grimstad?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Grimstad
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Grimstad?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Grimstad?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Grimstad

Näytä lisää