Auton vuokraus toimipisteestä Arendal

 

Ohjeet toimipisteeseen Arendal

Osoite

Asbieveien 58, 4848 Arendal, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 15:00

Palvelumme toimipisteessä Arendal

Sixt Autovuokraamo Arendal palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Arendal palveluksessasi

Jos etsit edullista ja luotettavaa autonvuokrausta, ota määränpääksesi Arendalin-toimipisteemme, josta saat ajettavaksesi turvallisen Sixtin vuokra-auton. Sijaitsemme hyvien yhteyksien päässä ja pääset tulemaan Arendalin keskustasta noin puolessa tunnissa paikallisbussilla hakemaan vuokraamasi ajoneuvon, olit sitten saapunut kaupunkiin bussilla tai junalla tai majoittunut johonkin keskustan hotelleista. Matkaan lähtö meiltä onnistuu myös erittäin kätevästi, sillä sijaitsemme isojen teiden risteyksessä ja voit ajaa suoraan ohimenevälle 42-tielle tai suunnata läheiselle E18-moottoritielle. Arendalin-toimipisteessä voit valita vuokra-autoksesi taloudellisen henkilöauton, joka on budjettimatkaajalle tai työmatkalaiselle hyvä valinta, mutta isompaan tilantarpeeseen vastaavat paremmin farmarimme tai pakettiautomme. Maasturi on erinomainen kulkuväline Norjan teillä ja se kannattaa valita ajoneuvoksi, varsinkin jos olet suuntaamassa pienemmille teille hankalampaan maastoon. Tee varaus verkossa tai soita asiakaspalveluumme, joka on aina valmis auttamaan asiantuntevuudella ja ystävällisyydellä.
Sixt Autovuokraamon Arendalin-toimipisteestä löytyy luotettava vuokra-auto

Sixt Autovuokraamon Arendalin-toimipisteestä löytyy luotettava vuokra-auto

Ilmastoidut ja turvalliset vuokra-automme ovat suosittujen automerkkien uutuuksia, joilla matka taittuu miellyttävästi ja luotettavasti. Talviaikaan vuokraukseemme sisältyvät talvirenkaat, joten et jää pulaan jäisissäkään olosuhteissa, ja ympäri vuoden turvaa tuovat kolari- ja varkausturva sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, jotka myös kuuluvat vuokraushintaan. Vuokratessasi autoa kannattaa myös tutustua lisäpalveluvalikoimaamme, joista voit valita mieleisesi tarpeidesi mukaisesti. Jos mukana matkassa on vauva tai pieni lapsi, löydät meiltä turvalliset lastenistuimet kaiken ikäisille lapsille. Etsiessäsi reittiä tiettyyn nähtävyyteen tulee GPS-navigaattori avuksi opastamaan perille oikeaan paikkaan, eikä kannata unohtaa bluetooth-puhelinyhteyttä, jotta ajonaikaiset puhelut hoituvat mahdollisimman turvallisesti. Oletko lähdössä pidemmälle matkalle yhdessä toisen ajotaitoisen henkilön kanssa? Nimeä matkalle lisäkuljettaja ja säästyt ongelmilta kuskin vaihdon suhteen kesken matkan. Autonvuokraus Arendalissa hoituu helposti etukäteen netissä tai soittamalla asiakaspalveluumme, otathan kuitenkin huomioon, että voimme luvata vain autokategorian, emme tiettyä ajoneuvon mallia.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Arendal

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Arendal.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Arendal?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Arendal?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Arendal syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Arendal

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Arendal?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Arendal

Näytä lisää