Auton vuokraus toimipisteestä Kristiansand Kjevik Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kristiansand Kjevik Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kristiansand Kjevik Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kristiansand Kjevik Lentoasema

Osoite

Kristiansand Lufthavn, 4657 Kjevik, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Kristiansand Kjevik Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autonvuokraus Kristiansandin Kjevikin lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja joka makuun. Toimipisteemme sijaitsee terminaalin ulkopuolella, kuitenkin lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Löydät toimipisteemme helposti kävelemällä ulos terminaalista ja kääntymällä vasemmalle. Käänny ensimmäisestä kulmasta vielä kerran vasemmalle ja seuraa Car rental-kylttiä ja noin 50 metrin päästä löydät Sixt autovuokraamon Kristiansand Kjevik lentoasemalla. Kattavasta valikoimastamme vuokra-autoja voit valita sinulle sopivan mallin, esimerkiksi työmatkustajalle hyvä vaihtoehto voi olla helppo ja kätevä sedani, jolla hurautat tapaamiseen nopeasti. Koko perheelle puolestaan sopiva vaihtoehto on kätevä farmari tai maasturimalli, joissa riittää tilaa ja mukavuutta. Isommalla porukalla matkustettaessa kannattaa puolestaan tutustua valikoimaamme minibusseja. Muistathan kuitenkin että varaustilanteessa voimme taata ainoastaan autokategorian, ei tiettyä automallia. Autonvuokraus Kristiansand Kjevik lentoasemalla tarjoaa myös valikoiman premium-malleja, jos haluat nauttia luksuksesta ajon aikana. Tutustu valikoimaan vuokra-autoja sekä hyödyllisiä lisäpalveluja nettisivuillamme!
Autonvuokraus Kristiansand Kjevik -lentoasemalla on kätevää ja nopeaa

Autonvuokraus Kristiansand Kjevik -lentoasemalla on kätevää ja nopeaa

Lentokenttä sijaitsee noin 16 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja matka autolla kestää noin 20 minuuttia. Vuokraamalla auton etukäteen netistä säästät aikaa, tällöin auto odottaa sinua valmiina saapuessasi paikalle ja pääset heti jatkamaan matkaa määränpäähäsi. Jos haluat vuokrata auton myöhemmin oleskeltuasi Kristiansandissa voit kääntyä keskustassa sijaitsevan toimipisteemme puoleen.
Paikallisten suosima viihtyisä kesänviettopaikka

Paikallisten suosima viihtyisä kesänviettopaikka

Norjan eteläkärjessä sijaitseva Kristiansand on yksi paikallisten suosimista kesäkaupungeista. Erityisesti kesäaikaan kaupunki houkuttelee paljon vierailijoita ja nähtävää ja tekemistä riittää. Näkemisen arvoisia ovat esimerkiksi Fiskebrygga eli kalalaituri jossa järjestetään kalamarkkinat, läheiset kalaravintolat sekä upeat uimarannat. Myös upeat vuonomaisemat tarjoavat hienot puitteet esimerkiksi kalastukseen ja purjehtimiseen. Kristiansand Dyrepark eli kaupungin oma eläintarha ja huvipuisto tarjoavat elämyksiä koko perheelle ja paikalle saavut helpoiten vuokra-autolla. Kulttuurinälkäiselle kaupunki tarjoaa useita eri museoita sekä vanhan kaupungin eli Posebyenin, jonka jäänteisiin kannattaa käydä tutustumassa. Jos puolestaan haluat tutustua kaupungin kauniiseen ympäristöön, esimerkiksi viehättävään Lillesandin pikkukaupunkiin hurautat autolla noin 25 minuutissa. Muita näkemisen arvoisia lähikaupunkeja ovat esimerkiksi Vennesia ja Hollen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kristiansand Kjevik Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kristiansand Kjevik Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kristiansand Kjevik Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kristiansand Kjevik Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kristiansand Kjevik Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 67 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kristiansand Kjevik Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kristiansand Kjevik Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kristiansand Kjevik Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kristiansand Kjevik Lentoasema

Näytä lisää