Auton vuokraus toimipisteestä Bardufoss Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Bardufoss Lentoasema

Osoite

Bardufoss Airport, 9325 Bardufoss, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - To
08:00 - 17:30
Pe
08:00 - 19:00
Su
14:00 - 15:00 18:30 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 18:00

Palvelumme toimipisteessä Bardufoss Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt autonvuokraus Bardufossin lentoasemalla Kun varaat vuokra-auton Bardufossin lentoaseman Sixt Autovuokraamosta, voit jatkaa matkaasi sujuvasti heti lentosi laskeuduttua. Palvelemme asiakkaitamme nimittäin ympäri vuorokauden. Toimistoaikojen ulkopuolella voit noutaa vuokra-autosi autovuokraamostamme Bardufossin lentoasemalla, kunhan varaat lisäpalvelun varausta tehdessäsi. Myös ajoneuvon palautus onnistuu mihin tahansa vuorokauden aikaan. Näin matkasi jatkuu jouhevasti ilman minkäänlaisia esteitä. Autotarjonnastamme voit valita joko henkilöautoja, farmareita tai pakettiautoja kaupunkiajoon ja maastureita hiukan haasteellisemmissa maastoissa ajamiseen. Emme takaa tiettyä automerkkiä tai -mallia, mutta saat matkaasi laadukkaan ja edullisen kulkuneuvon, jonka keskimääräinen ikä on vain kolme vuotta. Kun noudat vuokra-auton, poikkea vain Sixtin toimistolla, joka sijaitsee lentoaseman sisällä, ja hae ajoneuvo ohjeidemme mukaan lentoaseman parkkialueelta.
Joustavaa ja nopeaa autonvuokrausta Bardufossin lentoasemalla

Joustavaa ja nopeaa autonvuokrausta Bardufossin lentoasemalla

Bardufossin Lentoasema BDU sijaitsee Pohjois-Norjassa, Målselvissa. Lentoasema sijaitsee nimensä mukaisen kaupungin rinnalla, moottoritie E6:n varrella, ja sinne lennetään vain maan pääkaupungista Oslosta. Vaikka lentokenttä on hyvin lähellä kaupunkia, on meillä myös toinen toimipiste kaupungin keskustassa. Halutessasi voit palauttaa vuokra-auton myös tähän toimipisteeseen, kunhan ilmoitat siitä varausta tehdessäsi. Autonvuokraus Bardufossin lentoasemalla onnistuu sekä toimistomme pitkien aukioloaikojen sisällä että niiden ulkopuolella. Jos saavut lentokentälle toimiston ollessa kiinni, ilmoita vain pyytämämme yhteystiedot ja järjestämme vuokra-auton toimituksen ilmoittamaasi aikaan. Muihin lisäpalveluihimme kuuluu GPS-navigaattori, lastenistuin, vakuutukset, vapaat kilometrit ja lisäkuski. Suosittelemme GPS-navigaattoria, mikäli vierailet ensimmäistä kertaa kohteessa ja varsinkin, jos suunnitelmissasi on kiertoajelu pitkin Norjan pohjoisrannikkoa.
Koe Pohjois-Norjan ylväät vuonomaisemat omaan tahtiin

Koe Pohjois-Norjan ylväät vuonomaisemat omaan tahtiin

Auton vuokraaminen Bardufossin lentoasemalla antaa vapaat kädet alueen kokemiseen omaan tahtiin ja oman suunnitelman mukaan. Jos rentoudut parhaiten luonnon rauhassa ja henkeäsalpaavan kauniissa maisemissa, olet tullut oikeaan paikkaan. Lähistöllä sijaitseva Dividalen luonnonpuisto on suosittu retkeilykohde ja ympäröivä luonto on muutenkin kokemisen arvoista. Siirtymät matkailukohteiden välillä käyvät sujuvasti vuokra-auton avulla. Polar Parkissa tutustut Pohjolan eläimiin, jotka pysyvät metsäretkiesi aikana piilossa ihmisiltä. Bardufossin kaupungissa asuu vain 2500 henkeä, joten saat nauttia luontomatkan ohella kyläyhteisön rennosta ilmapiiristä.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bardufoss Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bardufoss Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bardufoss Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bardufoss Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Bardufoss Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 6 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bardufoss Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bardufoss Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bardufoss Lentoasema

Näytä lisää