Auton vuokraus alueella Bardufoss

 

Palvelumme toimipisteessä Bardufoss

Sixt Autovuokraamo Bardufoss palvelee 7 päivänä viikossa

Sixt Autovuokraamo Bardufoss palvelee 7 päivänä viikossa

Autonvuokraus Bardufossissa mahdollistaa seikkailuretken Norjan vuoristoon. Vuokraamalla Sixt Autovuokraamosta Bardufossin matkalle luotettavan, taloudellisen henkilöauton, farmarin tai maasturin mahdollistat mukavan matkanteon pohjoisen vuoristomaisemissa. Varaa helposti netistä haluamasi vuokra-auto Bardufossin-matkalle ja nouda se jostakin pohjoisen toimipisteistämme. Matkamittaria ei tarvitse reissun aikana vahdata, sillä vapaat ajokilometrit takaavat huolettoman matkan! Pääset asioimaan meillä helposti Bardufossin lentoasemalla ja keskustan toimipisteessä. Suoraan lennon jälkeen on kätevä hypätä vuokra-auton rattiin ja karauttaa kohti vuoristomaisemia. Voit räätälöidä vuokrapakettisi kätevästi myös GPS-navigaattorilla, lasten turvaistuimella ja lisäkuljettajan mahdollisuudella tai lemmikkipaketilla. Muistutamme, että asiakkaat voivat valita ajoneuvokategoria, mutta emme pysty takaamaan tiettyä automerkkiä.
Bardufossiin ihailemaan revontulia ja lumilautatemppuja

Bardufossiin ihailemaan revontulia ja lumilautatemppuja

Sixt Autovuokraamo Bardufoss palvelee Tromssan läänin kaupallisessa keskuksessa, jota kutsutaan myös nimellä Romssa fylka, silä pohjoissaame on toinen alueen virallisista kielistä. Istindportalenissa voi tutustua pohjoisen kulttuureihin: rakennuksessa toimii kirjasto ja siinä järjestetään sekä elokuvanäytöksiä että konsertteja. Kauniin Saamemaan nähtävyydet hivelevät katsojaa: Barduforss sijaitsee Målselvdalen-laaksossa upeissa vuoristomaisemissa. Alueella on erityisen paljon luontomatkailua, joten niin kalastajille, laskettelijoille kuin retkeilijöillekin on tarjolla monenlaista nähtävää. Helpointa on tutustua alueeseen vuokra-auton ratissa, olitpa sitten lomamatkalla, sukuloimassa tai liikenteessä työn puitteissa. Autonvuokraus Bardufossissa mahdollistaa itsenäisen liikkumisen alueella. Alue on vuoristoista, joten etenkin liukkaalla säällä ajaessa on hyvä noudattaa varovaisuutta. Hyvällä vuokra-autolla matka taittuu kuitenkin vaivatta, ja penkinlämmittimen voi napsauttaa päälle, kun maisemat on katsottu! Voit ajaa kaupungista helposti Myrefjelletin tasokkaille laskettelurinteille, jotka sijaitsevat noin puolen tunnin ajomatkan päässä. Myrefjellet on norjalaisten lumilautailijoiden suosiossa. Nedre Malselvfossen Feriesenter puolestaan on suosittu kalastusretkien lähtöpaikka majoitusmahdollisuuksineen. Puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitsevasta Målselvista on mahdollista lähteä tutustumaan aktiviteetteihin, joista suosituimpia ovat koiravaljakkosafarit, lumikenkäretket sekä muut ulkoilmaelämykset. Suurimpaan kaupunkiin Tromssaan on Lapin mittakaavassa lyhyt, noin kahden tunnin matka. Mikäli mielit kulttuurielämyksiä, Tromssa on yksi Pohjolan suurimmista kulttuurielämän keskuksista. Kulturhusetissa järjestetään konsertteja ja muita tapahtumia ympäri vuoden - tarkista kulloinenkin ohjelma verkosta ja karauta paikalle vuokra-autolla!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Bardufoss

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Bardufoss.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Bardufoss?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Bardufoss. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Bardufoss?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 6 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Bardufoss

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Bardufoss?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Bardufoss?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Bardufoss

Näytä lisää