Auton vuokraus toimipisteestä Harstadin/Narvikin Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Harstadin/Narvikin Lentoasema

Osoite

Flyplassveien 68, 8536 Evenes, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
06:30 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
06:30 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Harstadin/Narvikin Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Ota pehmeä lasku Pohjois-Norjan valloitukseen Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Harstad Evenesin lentoasemalla! Meiltä saat matkaasi niin kaupunkiajoon soveltuvat henkilöautot ja farmarit kuin haasteellisissa ajo-olosuhteissa näppärät maasturitkin. Isomman seurueen tai runsaiden matkatavaroiden kuljetukseen vuokraamme tilavia pakettiautoja ja minibusseja. Autonvuokraus Harstad Evenesin lentoasemalla onnistuu täysin oman aikataulusi mukaan, myös toimistomme aukioloaikojen ulkopuolella. Samalla saat vuokra-autoon varatut lisäpalvelut mukaasi. Kun saavut perille, löydät toimistomme välittömästi saapumisterminaalista seuraamalla Sixtin logoin merkittyjä opasteita.
Mutkatonta Autonvuokrausta Harstad Evenesin lentoasemalla

Mutkatonta Autonvuokrausta Harstad Evenesin lentoasemalla

Harstad Evenesin lentoasema eli Lofoottien kansainvälinen lentoasema EVE sijaitsee Norjan suurimmalla saarella, Hinnøyalla. Matkustajia lentoasemalla on vuosittain peräti 500 000. Lentoaseman lähin kaupunkin Evenskjer sijaitsee vain 15 kilometrin päästä lentoasemasta eli noin vartin ajomatkan päässä, mutta se on tärkeä kiintopiste myös monille noin sadan kilometrin säteellä sijaitseville matkakohteille. Harstad Evenesin lentoaseman autovuokraamosta tavoitat helposti ja nopeasti Harstadin, Narvikin, Lofootit, Senjan ja Abiskon Ruotsin puolella. Harstadiin on noin 40 minuutin ajomatka (43 km), Narvikiin ajaa noin tunnin (75 km) ja Lofooteille, Senjaan ja Abiskoon matkaat alle kolmessa tunnissa. Autonvuokrauksesta Harstad Evenesin lentoasemalla on onneksi saatavilla vuokra-autoja ympäri vuorokauden, mikä lisää huomattavasti matkustusmukavuuttasi näillä etäisyyksillä. Jos saavut toimistomme pitkien aukioloaikojen ulkopuolella, muista kertoa siitä varauksen yhteydessä niin varaamme lisäpalvelun vuokra-auton noutoon. Muihin varattaviin lisäpalveluihimme kuuluu GPS-navigaattori, vapaat ajokilometrit, lastenistuin, lisäkuski ja vakuutus. Voit sopimuksen mukaan palauttaa ajoneuvon myös Evenskjerin toimipisteeseemme.
Vuokra-autolla Harstad Evenenesin lentoasemalta Pohjois-Norjan suosikkikohteisiin

Vuokra-autolla Harstad Evenenesin lentoasemalta Pohjois-Norjan suosikkikohteisiin

Harstad Evenesin lentoasemalta voit suunnata joko lentoaseman lähimpään kaupunkiin, Evenskjeriin tai lähteä pidemmälle seikkailulle pohjoisen Norjan suosituimpiin matkailukohteisiin. Samalla saarella sijaitsevan Harstadin keskiaikainen kirkko on näkemisen arvoinen, kuten myös koko saaren upea luonto. Vuoristomaisemiin ihastunut ei voi välttää Narvikin tai Lofoottien jylhiin näköaloihin tutustumista. Vuokra-autolla onnistuu myös kalastusreissu jollekin Hinnøyan saaren suosituimmista kala-apajista. Alueen pääkohteessa, Lofooteilla, voit välillä jättää ajoneuvosi parkkialueelle ja lähteä patikoiden vaellukselle tai varata paikkasi laivasta valasretkelle. Mikäli haluat poiketa välillä Ruotsin puolella, Abisko ja Kiruna ovat kohtuullisen ajoetäisyyden päässä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Harstadin/Narvikin Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Harstadin/Narvikin Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Harstadin/Narvikin Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Harstadin/Narvikin Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Harstadin/Narvikin Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 303 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Harstadin/Narvikin Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Harstadin/Narvikin Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Harstadin/Narvikin Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Harstadin/Narvikin Lentoasema

Näytä lisää