Auton vuokraus toimipisteestä Halden

 

Ohjeet toimipisteeseen Halden

Osoite

Svinesundparken 11, 1788 Berg i Østfold, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Halden

Sixt Halden toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi

Sixt Halden toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi

Aloita matkasi Norjassa vaivattomasti ja vuokraa allesi laadukas auto kilpailukykyiseen hintaan Sixt Haldenista. Meiltä löytyy vuokra-auto jokaiseen tarpeeseen, olitpa sitten matkassa liikeasioiden tai lomailun perässä. Taloudellisella henkilöautolla tai farmarilla pääsee seurueesi kätevästi kohteeseen kuin kohteeseen, näyttävä maasturi taitaa haastavammatkin reitit ja tavarankuljetukseen sopivat pakettiautot ovat myös saatavillasi. Autovalikoimamme koostuu tunnettujen merkkien uusista malleista ja verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme pääset tutustumaan kattavaan valikoimaamme. Sixt Halden toimittaa vuokra-autosi valitsemaasi noutopisteeseen, joten kehotammekin olemaan yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme ja sopimaan auton vuokrauksesta sekä noudosta. Vuokra-autolla pääset vaivattomasti tutustumaan luonnonkauniiseen Norjaan ja halutessasi voit tutustua maahan myös monipuolisemmin, sillä et ole riippuvainen muiden aikatauluista, vaan saat suunnitella itse omasi.
Pohjois-Norja haltuun Sixtin vuokra-autolla

Pohjois-Norja haltuun Sixtin vuokra-autolla

Sixt Halden tarjoaa sinulle laajan ja kilpailukykyisen autovalikoiman, josta löydät tunnettujen merkkien hyvin varustellut uudet mallit. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme sinulle auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Tarjoamme sinulle myös monipuoliset lisäpalvelut, joista on helppo valita itselleen sopivat ja tarpeelliset. Jos suunnitelmissa on tutustua Norjaan perinpohjaisesti, kannattaa vuokraukseen lisätä GPS-navigaattori, jolla pääset perille entistä helpommin. Lasten kanssa matkustaessa suosittelemme lastenistuimia, jotta perheen pienimmätkin matkaavat turvallisesti. Mikäli olet matkassa isomman seurueen kanssa ja teistä useampi haluaa kokea Sixtin vuokra-auton ajamisen ilon, kannattaa varaukseen lisätä lisäkuljettaja, jotta useampi pääsee nauttimaan ajosta. Meiltä saat myös kattavat lisäturvat, jotka tarjoavat mielenrauhaa ja voit keskittyä täysillä vain reittivalintoihisi. Sixt tarjoaa myös maksuttomat muutokset ja mahdolliset peruutukset varaukseesi. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään kysymysten ja varausten kanssa viikon jokaisena päivänä - älä siis epäröi, vaan varaa Sixt-vuokra-autosi jo tänään!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Halden

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Halden.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Halden?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Halden?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Halden syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Porsche Taycan
Porsche Taycan
Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Halden

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Halden?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Halden

Näytä lisää