Autonvuokraus
Bergen
Piilota
Norja // Bergen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bergen

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Bergeniin! Autovuokraamomme ystävällinen henkilökunta palvelee sinua monipuolisella autovalikoimalla ja mittavilla lisäpalveluilla. Meiltä vuokraat matkatarpeisiisi parhaiten soveltuvan vuokra-auton erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

 
 • Bergen Flesland Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassvegen 555
  5258 Bergen

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Ulset/Asane

  Sixt Autonvuokraus
  Liavegen 12
  5132 Nyborg

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Turvallinen ja tunnelmallinen Bergen

Sixt autovuokraamo Bergenissä auttaa sinua valmistautumaan matkaasi entistä paremmalla mukavuudella. Autovuokraamomme valikoimista vuokraat juusi sinun matkaasi sopivan ajoneuvon. Valittavissasi on kattava valikoima eri merkkisiä ja mallisia vuokra-autoja Bergenissä. Voit tehdä varaukseen ennakkoon ja hypätä autoon vaikka heti Bergeniin päästyäsi. Bergen on Norjan toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee maan länsirannikolla. Maassa riittää nähtävää, joten valitse nykyaikaisesta autovalikoimastamme käytännöllinen menopeli kaupunkiajoon, citymaasturi tai tilavampi ajoneuvo isommankin perheen tarpeisiin. Tai jos haluat lisätä matkaasi hitusen luksusta, autovalikoimistamme löydät myös tämän kategorian ajoneuvoja. Meiltä käyttöösi vuokraat myös pakettiautot ja suuremmat kalustot. Voit myös muokata matkustusmukavuuttasi lisäämällä vuokravalintaasi erilaisia lisäpalveluita, kuten kattavan vakuutusturvan, turvaistuimia lapsille tai GPS-järjestelmän näppärämpään navigointiin. Valitse vaivaton loma, valitse autonvuokraus Bergenissä ja vuokraa meiltä käyttöösi kätevin kulkuväline. Huomioithan, että emme lupaa tiettyä merkkiä tai mallia autosta vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.

Luonnon ja historian bergeniläinen liitto

Autonvuokraus Bergenissä tekee lomasta helpommin hallittavan. Voit kulkea nähtävyydestä toiseen nopeallakin aikataululla ja aikaa jää pysähtyä haukkaamaan happea lukuisissa luonnonkauniissa vuori- ja vuonomaisemissa. Bergen on kaunis, tunnelmallinen ja historiallinen kaupunki. Kaupungista löydät kelpo kattauksen historiaa, musiikkia ja taidetta. Siellä järjestetään myös lukuisia erilaisia tapahtumia. Kaupungissa on useita taidegallerioita ja museoita. Vanha satama-alue Bryggen kuljettaa sinut hetkeksi ajassa ja tunnelmassa taaksepäin. Bergenin aidointa antia tarjoavat luontoäidin luomukset, vuonot ja vuoristot, joiden maisemissa viivähtää useampiakin tovi kuin huomaamatta. Bergenissä on aina tilaa hengähtää hetkeksi ja vetää syvä henkäys raikasta vuori-ilmaa. Kun olet kolunnut kaupungin monet nähtävyydet, vuokra-autolla suuntaat helposti vaihteeksi vuorille ja vuonoille tutkimaan norjalaista sielunmaisemaa parhaimmillaan. Bergenissä on sijaintinsa vuoksi syytä varautua sateisiin vuodenajasta riippumatta. Vuokra-auto antaa myös mukavan suojan mahdollisilta sateilta ja nopeastikin muuttuvilta sääolosuhteilta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service