Autonvuokraus
Bergen Flesland Lentoasema
Piilota
Norja // Bergen // Bergen Flesland Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bergen Flesland Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flyplassvegen 555
  5258 Bergen NO +47-98205852
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BGO
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Bergenissä Fleslandin lentoasemalla toivottaa niin turistit kuin työmatkalaiset tervetulleeksi kaupunkiin. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia vuokra-autoja niin lyhyeksi kuin pidemmäksikin aikaa. Meiltä saat vuokrattua henkilöautoja, sedaneita, katumaastureita ja nelivetoja sekä pakettiautoja. Muista myös ottaa autovuokraasi erilaisia lisävarusteita ja -palveluita, kuten lastenistuin, GPS-navigaattori, täysvakuutus, rajoittamattomat kilometrit tai ylimääräinen kuljettaja. Me Sixtillä haluamme tehdä lomastasi mahdollisimman huolettoman. Kun koneesi laskeutuu Fleslandin lentoasemalle, BGO, suunnista toimipisteellemme noutamaan vuokra-autosi. Auto kannattaa varata etukäteen. Ainoastaan sillä tavoin voit varmistaa saavasi juuri haluamasi auton. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan autoluokan.

Autonvuokraus Bergenissä Fleslandin lentoasemalla hoituu hetkessä

Fleslandin lentoasema sijaitsee Hordalandin alueella vain lyhyen ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lentoasema on avattu jo vuonna 1955 ja se on tänä päivänä Norjan toiseksi vilkkain lentoasema. Autonvuokrauksen toimipisteellemme on helppo löytää. Se löytyy saapuvien aulasta. Et voi siis kävellä oranssin tiskimme ohi. Käy noutamassa vuokra-autosi ja pääset jatkamaan matkaasi samantien. Auton voi palauttaa mihin aikaan vuorokaudesta tahansa, kunhan siitä vain muistaa sopia etukäteen.

Koe kolme eri maata vuokra-autolla

Autonvuokraus Bergenistä Fleslandin lentoasemalta on kaikista paras keino tutustua tähän seitsemän vuonon ja seitsemän kukkulan keskellä sijaitsevaan kaupunkiin. Bergenin tunnetuimpiin turistinähtävyyksiin kuuluvat muun muassa kävelykatu Torgallmenningen, merenkulkumuseo, Hansamuseo sekä vanhakaupunki. Sinun on mahdollista lähteä katselemaan maisemia noin 400 metrin korkeuteen Floyen-vuorelle. Aja vain vaijerihissille, joka kuljettaa sinut vuoren päälle. Näköalatasanteelta pystyt näkemään niin kaupungin kuin sen lähialueetkin todella kattavasti. Matkalla vaijerihissille kannattaa tutustua myös satamaan, joka sekin löytyy matkan varrelta. Bergenissä on paljon laivaliikennettä, koska se on otollisella paikalla, joten satama on näkemisen arvoinen kohde. Ota siis vuokra-auto Bergenissä Fleslandin lentoasemalta ja koe paljon enemmän. Jos sinulla on jotain kysyttävää mistä tahansa vuokra-autoosi tai vuokraukseesi liittyen, voit ottaa yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme mihin vuorokauden aikaan tahansa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bergen Flesland Lentoasema BGO Flyplassvegen 555 5258 Bergen 60.287694, 5.232008 +47-98205852

Sixt-toimipiste Bergen Flesland Lentoasema BGO

Flyplassvegen 555
5258 Bergen
 
Puhelinnro +47-98205852

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service