Auton vuokraus alueella Egersund

 

Palvelumme toimipisteessä Egersund

Helppoa autonvuokrausta Egersundissa

Helppoa autonvuokrausta Egersundissa

Autonvuokraus Egersundissa Sixt Autovuokraamosta on sekä edullista että luotettavaa. Olit sitten työmatkalla tai lomalla, valikoimastamme löydät juuri matkaasi sopivan automallin aina uusimmissa malleissa sekä tarvitsemasi lisäpalvelut. Työmatkoille sopii kätevä henkilöauto, perheen kanssa matkustaville tilava farmari ja suuremmalla ryhmällä liikkeellä oleville maasturi. Valikoimastamme löytyy myös tilavia pakettiautoja. Vuokraus sujuu kätevästi verkkosivuiltamme jo ennen matkan alkua ja sivuiltamme löydät koko kattavan valikoimamme. Tarjoamme myös aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen. Egersundia lähimpänä sijaitsevat Sixt Autovuokraamot löydät Flekkefrjordista sekä Stavangerista, molemmat reilun tunnin ajomatkan päässä. Valikoimastamme löydät jokaiseen matkaan sopivat vuokra-autot aina uusimmissa malleissa ja lisäksi voit varauksen yhteydessä valita tarvitsemasi lisävakuutukset ja lisäpalvelut. Kattavasta valikoimastamme löytyvät niin GPS-navigaattorit, perheen pienimmille sopivat turvaistuimet, suksiboksit kuin tavaratelineetkin sekä useita lisävakuutuksia. Voitte myös halutessanne jakaa ajourakkaa matkaseurueenne kesken ja valita lisäkuljettajapalvelun. Autokategoriamme sekä lisäpalvelut eri toimipisteissämme löydät verkkosivuiltamme. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vaihtoehdon. Huomioithan, että Sixt voi taata valitsemasi autokategorian, ei tiettyä automallia.
Tutustu Egersundiin kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Egersundiin kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Egersundin rannikkokaupunki sijaitsee Lounais-Norjassa, noin 74 kilometrin päässä Stavangerista. Kaupungissa sijaitsee Norjan toiseksi suurin kalasatama ja yksi maan parhaista luonnonsatamista. Merenkulku ja kalastus ovatkin Egersundille merkittäviä elinkeinoja ja alueella on ollut asutusta jo kivikaudelta lähtien. Historian lisäksi kaupungista ja sen lähialueilta löytyy upeita luontokohteita, joihin tutustuu kätevästi Sixtin vuokra-autolla. Hyppää vuokra-auton rattiin ja lähde esimerkiksi tutustumaan vaeltamaan Magma UNESCO Global Geoparkiin, tutustumaan Trollpikkenin muodostumaan tai kauniiseen Skadbergsandeniin, jonne ajaa reilussa kymmenessä minuutissa. Tai miksi et lähtisi päiväretkelle Stavangeriin, reilun tunnin ajomatkan päähän Egersundista. Norjassa on sekä kätevää että turvallista ajaa, ja Sixtin vuokra-autolla näet ja koet Egersundin ja sen lähialueet aivan uudella tavalla. Vuokra-auto tuo matkaasi joustavuutta ja voit matkustaa juuri sinulle sopivaan tahtiin, ja saat myös matkastasi irti enemmän!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Egersund

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Egersund.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Egersund?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Egersund. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Egersund?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 1 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Egersund

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Egersund?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Egersund?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Egersund

Näytä lisää