Autonvuokraus
Harstadin/Narvikin Lentoasema
Piilota
Norja // Eveneskjær // Harstadin/Narvikin Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Harstadin/Narvikin Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flyplassveien 68
  8536 Evenes NO +47-76982300
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: EVE
Aukioloajat
ma. - su.06:30 - 24:00
Juhlapyhä06:30 - 24:00
 
 24 h palautus

Ota pehmeä lasku Pohjois-Norjan valloitukseen

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Harstad Evenesin lentoasemalla! Meiltä saat matkaasi niin kaupunkiajoon soveltuvat henkilöautot ja farmarit kuin haasteellisissa ajo-olosuhteissa näppärät maasturitkin. Isomman seurueen tai runsaiden matkatavaroiden kuljetukseen vuokraamme tilavia pakettiautoja ja minibusseja. Autonvuokraus Harstad Evenesin lentoasemalla onnistuu täysin oman aikataulusi mukaan, myös toimistomme aukioloaikojen ulkopuolella. Samalla saat vuokra-autoon varatut lisäpalvelut mukaasi. Kun saavut perille, löydät toimistomme välittömästi saapumisterminaalista seuraamalla Sixtin logoin merkittyjä opasteita.

Mutkatonta Autonvuokrausta Harstad Evenesin lentoasemalla

Harstad Evenesin lentoasema eli Lofoottien kansainvälinen lentoasema EVE sijaitsee Norjan suurimmalla saarella, Hinnøyalla. Matkustajia lentoasemalla on vuosittain peräti 500 000. Lentoaseman lähin kaupunkin Evenskjer sijaitsee vain 15 kilometrin päästä lentoasemasta eli noin vartin ajomatkan päässä, mutta se on tärkeä kiintopiste myös monille noin sadan kilometrin säteellä sijaitseville matkakohteille. Harstad Evenesin lentoaseman autovuokraamosta tavoitat helposti ja nopeasti Harstadin, Narvikin, Lofootit, Senjan ja Abiskon Ruotsin puolella. Harstadiin on noin 40 minuutin ajomatka (43 km), Narvikiin ajaa noin tunnin (75 km) ja Lofooteille, Senjaan ja Abiskoon matkaat alle kolmessa tunnissa. Autonvuokrauksesta Harstad Evenesin lentoasemalla on onneksi saatavilla vuokra-autoja ympäri vuorokauden, mikä lisää huomattavasti matkustusmukavuuttasi näillä etäisyyksillä. Jos saavut toimistomme pitkien aukioloaikojen ulkopuolella, muista kertoa siitä varauksen yhteydessä niin varaamme lisäpalvelun vuokra-auton noutoon. Muihin varattaviin lisäpalveluihimme kuuluu GPS-navigaattori, vapaat ajokilometrit, lastenistuin, lisäkuski ja vakuutus. Voit sopimuksen mukaan palauttaa ajoneuvon myös Evenskjerin toimipisteeseemme.

Vuokra-autolla Harstad Evenenesin lentoasemalta Pohjois-Norjan suosikkikohteisiin

Harstad Evenesin lentoasemalta voit suunnata joko lentoaseman lähimpään kaupunkiin, Evenskjeriin tai lähteä pidemmälle seikkailulle pohjoisen Norjan suosituimpiin matkailukohteisiin. Samalla saarella sijaitsevan Harstadin keskiaikainen kirkko on näkemisen arvoinen, kuten myös koko saaren upea luonto. Vuoristomaisemiin ihastunut ei voi välttää Narvikin tai Lofoottien jylhiin näköaloihin tutustumista. Vuokra-autolla onnistuu myös kalastusreissu jollekin Hinnøyan saaren suosituimmista kala-apajista. Alueen pääkohteessa, Lofooteilla, voit välillä jättää ajoneuvosi parkkialueelle ja lähteä patikoiden vaellukselle tai varata paikkasi laivasta valasretkelle. Mikäli haluat poiketa välillä Ruotsin puolella, Abisko ja Kiruna ovat kohtuullisen ajoetäisyyden päässä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:30 - 24:00
Juhlapyhä06:30 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Harstadin/Narvikin Lentoasema EVE Flyplassveien 68 8536 Evenes 68.492705, 16.680479 +47-76982300

Sixt-toimipiste Harstadin/Narvikin Lentoasema EVE

Flyplassveien 68
8536 Evenes
 
Puhelinnro +47-76982300

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service