Autonvuokraus
Fredrikstad
Piilota
Norja // Fredrikstad
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Fredrikstad

Sixt Autovuokraamo Fredrikstadissa on valmiina palvelemaan sinua kaikissa vuokra-autoiluun liittyvissä tarpeissasi! Vuokra-autovalikoimistamme löydät niin henkilö- ja farmariautot kuin jykevämmät maasturit sekä myös pakettiautot, joihin mahtuu varmasti kaikki Norjan-matkallesi tarvittava. Suosittelemme, että tarkistat toimipisteemme aukioloajat sekä sijainnit hyvissä ajoin etukäteen, jotta pystymme varmasti palvelemaan sinua parhaamme mukaan. Auton palautus Fredrikstadin autovuokraamoon onnistuu kuitenkin 24 tuntia vuorokaudessa, joten voimme palvella sinua joustavasti siinä vaiheessa, kun et enää tarvitse vuokra-autoa. Ja mikäli olet liikkeellä yrityksen vuokra-autoasioissa, niin käännythän ystävällisesti suoraan myyntipalvelumme puoleen. He osaavat varmasti auttaa sinua!

 
 • Fredrikstad/Sarpsborg

  Sixt Autonvuokraus
  Dikeveien 34
  1661 Rolvsøy

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus Fredrikstadiin suunnatessa

Vuokratessasi auton Sixtiltä voit olla varma, että käytössäsi on aina lähes tuliterä kulkuväline. Vuokra-automme ovat nimittäin keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, joten voit ajaa niistä jokaisella huoletta. Vuokra-autovalikoimamme kattaa niin henkilöautot sekä farmariautot rentoon kaupunkiajoon sekä paikasta toiseen siirtymiseen niin isommille kuin pienemmillekin porukoille sopivasti. Ja jos suunnitelmissasi on tutustua tarkemmin Norjan jylhään luontoon, niin suosittelemme maasturin vuokraamista. Lisäksi meiltä voi myös vuokrata pakettiautoja, jos matkasi luonne vaatii kuljetustilaa isolle joukolle tavaroita. Muistathan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia käyttöösi, ainoastaan toiveittesi mukaisen autokategorian. Pyrimme kuitenkin aina palvelemaan sinua joustavasti, sillä ymmärrämme, että joskus matkaan saattaa tulla muutoksia. Niinpä tarjoamme mahdollisuuden tehdä varaukseesi muutoksia tai jopa peruuttaa sen kokonaan ilmaiseksi, mikäli maksat vasta autoa noutaessasi. Haluamme kuitenkin lisäksi muistuttaa, että alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta perimme lisämaksun.

Sixtin vuokra-autolla Norjan rannikkoseutu tutuksi

Kun autonvuokraus Fredrikstadissa on onnistuneesti suoritettu, niin onkin aika tutustua kaupunkiin ja sen lähiseutuun tarkemmin. Kaupunki itsessään on pieni ja pittoreski, ja se on yksi koko Skandinavian parhaiten säilyneitä linnoituskaupunkeja. Kannattaa ehdottomasti tutustua vanhaan kaupunkiin, nauttia kahvia terassilla, käydä kaupungin museossa sekä tietysti ihailla vanhoja linnoitustorneja. Vuokra-autolla kannattaa myös ehdottomasti ajaa kaupungin edustalla sijaitseviin Hvalerin saarille, jonne tosiaan pääsee kätevästi siltoja pitkin. Saarilla on mahdollisuus kalastaa, uida ja vain nauttia kauniin Hvalerin luonnonpuiston rauhasta, auringon paisteesta sekä laineiden liplatuksesta.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service