Auton vuokraus toimipisteestä Kirkenes

 

Ohjeet toimipisteeseen Kirkenes

Osoite

Arbeidergaten 2, 9901 Kirkenes, Norja
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 21:00
La - Su
09:00 - 21:00

Palvelumme toimipisteessä Kirkenes

Tutustu Kirkkoniemeen Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Kirkkoniemeen Sixtin vuokra-autolla

Lämpimästi tervetuloa Kirkenesin eli suomalaisittain Kirkkoniemen Sixt Autovuokraamoon! Norjaan tutustuminen voi alkaa vaivattomasti, kun nappaat allesi laadukkaan Sixtin vuokra-auton kilpailukykyiseen hintaan. Toimipisteemme löydät aivan Kirkkoniemen keskustasta, joten saavut sinne kätevästi vaikka kävellen ja jatkat matkaasi helposti uudella vuokra-autollasi. Kirkkoniemen lentokentältä Sixt Kirkenesiin on matkaa noin 12,7 km, mutta julkinen liikenne tuo sinut myös kentältä perille toimipisteeseemme. Sixt Kirkenesin vuokra-autolla käyt kätevästi vierailemassa vaikka Norjan ja Venäjän rajalla ja pääset tutustumaan sotahistorialliseen Kirkkoniemeen monipuolisesti. Meiltä löytyy laadukkaat vuokra-autot niin liikematkaajalle kuin lomalaiselle. Käytännölliset henkilöautot ja farmarit vievät niin pienen kuin suurenkin seurueen vaivatta perille, näyttävät maasturit kuljettavat helposti vaikka liiketapaamisesta toiseen ja jos kyseessä on tavarankuljetusta, löytyy valikoimastamme tilavat pakettiautot. Verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksessamme voit tutustua rauhassa kattavaan valikoimaamme ja valitsemaan mieleisesi ajoneuvon. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan vuokra-auton viikon jokaisena päivänä.
Kirkkoniemi tutuksi Sixtin laadukkailla vuokra-autoilla

Kirkkoniemi tutuksi Sixtin laadukkailla vuokra-autoilla

Sixt Kirkenes tarjoaa laadukkaat tunnettujen merkkien uudet mallit kilpailukykyiseen hintaan , minkä lisäksi kaikki vuokra-automme ovat jo valmiiksi hyvin varusteltuja. Huomioithan, että tarjoamme auton valitsemastasi kategoriasta, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi etukäteen luvata. Varaukseen on helppo lisätä kätevät lisäpalvelut, jotka tekevät ajokokemuksestasi entistä mukavamman. Jos suunnitelmissasi on tutustua Norjaan perusteellisesti, kannattaa varaukseen lisätä vapaat ajokilometrit sekä GPS-navigaattori, jotta voit nauttia rauhassa kohteisiin tutustumisesta eikä sinun tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä. Jos matkustat useamman innokkaan kuskin kanssa, voidaan varaukseen lisätä lisäkuljettaja, joka pääsee kanssasi jakamaan ajonautinnon. Mikäli kyseessä on perhematka, on perheen pienimpiä varten hyvä lisätä autoon lastenistuimet. Mielenrauhan kannalta voit tutustua monipuolisiin lisäturvavaihtoehtoihimme ja valita sieltä sinulle mahdollisesti sopivan. Mahdolliset muutokset ja peruutukset hoidat maksutta ja muistathan, että apua on aina saatavilla asiakaspalvelustamme, jos sille tulee tarvetta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kirkenes

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kirkenes.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kirkenes?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kirkenes?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Kirkenes syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,0
Perustuu 1 arvosteluun

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kirkenes

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kirkenes?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kirkenes

Näytä lisää