Autonvuokraus
Leknes
Piilota
Norja // Leknes
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Leknes

Sixt Autovuokraamo Leknes palvelee sinua Leknesissä ajoneuvonvuokraustarpeisiisi vastaten. Löydät vuokra-auton tarpeidesi mukaisesti laajasta autovalikoimastamme, johon kuuluu sekä edullisia ja kompakteja henkilöautoja että luotettavia farmareita. Meiltä saat allesi myös isommille porukoille sopivat minibussit tai vaikkapa ekologisen sähköauton. Autonvuokraus Leknesissä onnistuu sujuvasti vuokraamomme verkkosivujen kautta. Voit myös halutessasi ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Asiakaspalvelijamme ovat valmiita auttamaan sinua viikon jokaisena päivänä. Meiltä löydät vaivattomasti toiveittesi mukaisen vuokra-auton haluamallasi ajanjaksolle - helposti ja edullisesti.

 
 • Leknes Lentoasema
  Lufthavnveien 29
  8370 Leknes

  ma. - pe.07:00 - 23:00
  la.10:00 - 15:00
  su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Leknes
  Lufthavnveien 9
  8370 Leknes

  ma. - pe.07:00 - 22:30
  la.10:00 - 18:00
  su.10:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 20:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Leknes Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Lufthavnveien 29
  8370 Leknes

  ma. - pe.07:00 - 23:00
  la.10:00 - 15:00
  su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Leknes

  Sixt Autonvuokraus
  Lufthavnveien 9
  8370 Leknes

  ma. - pe.07:00 - 22:30
  la.10:00 - 18:00
  su.10:00 - 20:00
  Juhlapyhä10:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Helppoa autonvuokrausta Leknesissä

Sixt Autovuokraamosta Leknesistä löydät kilpailukykyiset hinnat, joustavat ehdot, kattavan valikoiman vuokra-autoja sekä asiantuntevan ja ystävällisen palvelun. Vuokra-autovalikoimaamme kuuluu tunnettujen automerkkien uusimpia malleja eri kategorioissa. Tarpeitasi vastaavan vuokra-auton lisäksi voit valita vuokraukseesi lisäpalveluita. Varmistat, että löydät aina kohteeseesi lisäämällä varaukseesi GPS-navigaattorin. Jos matkustat perheesi kanssa, meiltä saat lisättyä varaukseesi lastenistuimetkin helposti. Huomioithan ystävällisesti, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn vuokra-autokategorian, ei tiettyä automerkkiä tai -mallia. Tutustuthan ajankohtaisiin tarjouksiimme ja varmistat ajoneuvojen saatavuuden verkkosivuiltamme. Jos jokin autonvuokrauksessa herättää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiantunteviin asiakaspalvelijoihimme.

Tutustu villiin ja vapaaseen Leknesiin lähialueineen

Koe upea Leknes ja sen lähialueet ottamalla vuokra-auto allesi Sixt Autovuokraamon Leknesin toimipisteestä. Autonvuokraus Leknesistä kannattaa, sillä siten pääset liikkumaan sujuvimmin Pohjois-Norjan rannikolla. Leknes sijaitsee Lofoottien saariston keskiosassa ja siellä asuu hieman yli 3000 asukasta. Idyllinen saaristokylä onkin loistava paikka rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Vuokra-autolla voit tutkia lähialueita oman aikataulusi mukaan. Mene minne haluat, milloin haluat. Käy vaikka tutustumassa alueen kauniisiin rantoihin, kuten Hauklandiin tai Uttakleiviin. Vieraile Lofotrin viikinkimuseossa noin vartin ajomatkan päässä Leknesistä tai lähde vaeltamaan, sukeltamaan taikka veneilemään läheisille saarille. Kaikki tämä on mahdollista, kun matkustat Leknesiin ja otat allesi Sixtin vuokra-auton. Varusteet kaikenlaisiin aktiviteetteihin kulkevat näppärästi mukana, joten vuokra-autolla liikkuminen helpottaa liikkumistasi tällä monipuolisella alueella. Kuljet sitten yksin, kaksin taikka suuremmassa ryhmässä, haluamme avustaa matkanteossa. Suuntaa siis raikkaaseen Norjaan seikkailemaan ja rentoutumaan avullamme. Sixt auttaa sinut matkaan edullisesti ja luotettavasti!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service