Autonvuokraus
Molde Lentoasema
Piilota
Norja // Molde // Molde Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Molde Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Åre
  6421 Molde NO +47-92290550
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MOL
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 24:00
la.15:00 - 18:00
su.12:00 - 24:00
Juhlapyhä12:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Molden lentokentällä

Moldeen matkustaessasi on kätevää vuokrata auto Sixt Autovuokraamosta Molden lentokentältä. Autovuokraamomme ystävälliset asiakaspalvelijat Molden lentokentällä auttavat sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan vuokra-ajoneuvon, olitpa sitten loma- tai työmatkalla. Molden lentokentällä sijaitsevassa toimipisteessämme on saatavilla vuokra-autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai tilavamman farmariauton taikka varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi jykevän maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Molden lentokentällä

Molden lentokenttä, lyhennettynä MOL, sijaitsee maan länsirannikolla. Autonvuokraus Molden lentokentältä on nopea ja edullinen tapa matkustaa Moldeen sekä tutustua sen lähiympäristöön. Pääset jatkamaan matkaasi lentokentältä nopeasti ja saavutat majapaikkaasi näppärästi. Matkaa lentokentältä Molden keskustaan on noin 7 kilometriä, joten matka sinne taittuu Sixtin vuokra-autolla alle puolessa tunnissa. Sixtin vuokra-auton voit noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa yhdessä matkasi suunnittelun!

Valloita Norjan länsirannikkoa Sixtin vuokra-autolla

Molde sijaitsee Norjan länsirannikolla noin 500 kilometriä pohjoiseen päin Bergenistä. Se on Romsdalin alueen keskus. Kaupungin reilut 25.000 asukasta ja pitkälle menneisyyteen ulottuva historia takaavat sen, että kaupungissa on vireä tunnelma. Liikkuminen lähialueilla sujuu näppärästi Sixtin vuokra-autolla ja saavutat sekä majapaikkasi että nähtävyydet vaivattomasti oman aikataulusi mukaan. Lähialueen tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Atlantin väylän eli autoilijoiden suosiman kahdeksan kilometrin mittaisen tieosuuden Kristiansundin ja Molden välillä, tavoitat todella kätevästi Sixtiltä vuokraamasi auton avulla. Väylä koostuu seitsemästä sillasta ja niiden välisistä upeista rannikkomaisemista. Lähin isompi kaupunki on Trondheim, jonka lukuisat nähtävyydet ja upeat ostosmahdollisuudet ovat vain reilun 200 kilometrin päässä ja matka sinne taittuukin noin neljässä tunnissa. Trondheimin alueella on ollut asutusta jo tuhansien vuosien ajan ja se olikin muun muassa viikinkiasutuksen keskittymä. Historia on siis ihan ajomatkan päässä. Ota yhteyttä Sixt Autovuokraamoomme jo tänään joko puhelimitse, netin kautta tai paikan päällä, niin suunnittelemme matkallesi sopivimman vuokra-auton.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 24:00
la.15:00 - 18:00
su.12:00 - 24:00
Juhlapyhä12:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Molde Lentoasema MOL Åre 6421 Molde 62.746870, 7.261720 +47-92290550

Sixt-toimipiste Molde Lentoasema MOL

Åre
6421 Molde
 
Puhelinnro +47-92290550

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service