Autonvuokraus
Mosjoen
Piilota
Norja // Mosjoen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Mosjøen

Sixt Autovuokraamo Mosjøen auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Norjassa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai matkaseurueellesi sopivan vuokra-ajoneuvon. Vuokraa meiltä esimerkiksi kätevä ja taloudellinen henkilöauto, suuretkin matkatavarat mahduttava farmariauto, nelivetomaasturi vaativampiin maastoihin tai vaikkapa minibussi suuremman joukon kuljettamista varten. Tutustu vuokra-autokalustoomme ja valitse mieleisesi vuokra-auto Norjan-matkallesi. Vuokraus Sixtiltä on helppoa, edullista ja turvallista! Voit hoitaa varauksesi sujuvasti jo etukäteen joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun!

 
 • Mosjøen Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kjaerstad Lufthavn
  8658 Mosjoen

  ma. - pe.07:30 - 21:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Joustavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Mosjøenissa

Sixt Autovuokraamo Mosjøen palvelee sinua aina ystävällisesti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja ne ovat markkinoiden suosituimpia malleja. Löydettyäsi juuri sinulle sopivan vuokra-autokategorian muistathan tutustua myöskin monipuolisiin lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori auttaa suunnistamisessa, etenkin jos olet käymässä tällä seudulla ensimmäistä kertaa. Lapsiperheille puolestaan voimme tarjota turvalliset lastenistuimet lasten iän ja koon huomioiden. Voit valita useista eri lisävakuutuksistamme sinulle sopivimmat huoletonta ajokokemusta varten. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa jokaisena viikonpäivänä ja he vastaavat mielellään ja asiantuntevasti kysymyksiin koskien autonvuokrausta Mosjøenissa. Huomaathan ystävällisesti varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle vuokra-autokategorian, emme tiettyä automallia.

Ota Norja ja Mosjøen haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota allesi luotettava ja edullinen Sixtin vuokra-auto Mosjøenista, niin pääset tutustumaan tähän kiehtovaan, hieman alle 10.000 asukkaan kaupunkiin sekä sitä ympäröivään alueeseen oman aikataulusi mukaan. Mosjøenin nähtävyysiin kuuluu sen kuuluisin katu Sjøgata eli Merikatu. Katu on kuuluisa, koska sillä sijaitsee Norjan pisin rivi 1800-luvulta säilyneitä puutaloja, jotka luovat kaupungin tälle osalle aivan oman, historiallisen tunnelman. Vain parin kilometrin päässä kaupungista sijaitsee 818 metriä korkea Øyfjellet-vuori, jonka huipulta on huikeat näkymät kaupunkiin. Alueella pääset kokeilemaan myös köysiratalaskua.

Kun olet valinnut menopeliksesi Sixtin vuokra-auton, voit suunnata Mosjøenista myös pidemmille matkoille. Lähde vaikkapa ajelemaan pitkin Helgelandskysteniä, joka on yksi Norjan rannikkoa pitkin kulkevista maisemareiteistä. Ihaile upeita vuonomaisemia ja ajele rauhassa, minne vain haluatkin. Anna Sixt Autovuoraamo Mosjøenin siivittää sinut matkaan. Ajele, ihaile maisemia, rentoudu. Valitse Sixt!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service