Auton vuokraus alueella Mosjoen

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Mosjoen

Joustavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Mosjøenissa

Joustavaa ja asiantuntevaa autonvuokrausta Mosjøenissa

Sixt Autovuokraamo Mosjøen auttaa sinua, kun suunnittelet autonvuokrausta Norjassa. Autovalikoimamme on laaja ja monipuolinen, joten meiltä löydät varmasti juuri sinulle tai matkaseurueellesi sopivan vuokra-ajoneuvon. Vuokraa meiltä esimerkiksi kätevä ja taloudellinen henkilöauto, suuretkin matkatavarat mahduttava farmariauto, nelivetomaasturi vaativampiin maastoihin tai vaikkapa minibussi suuremman joukon kuljettamista varten. Tutustu vuokra-autokalustoomme ja valitse mieleisesi vuokra-auto Norjan-matkallesi. Vuokraus Sixtiltä on helppoa, edullista ja turvallista! Voit hoitaa varauksesi sujuvasti jo etukäteen joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Älä epäröi ottaa yhteyttä ja voimme aloittaa matkasi suunnittelun! Sixt Autovuokraamo Mosjøen palvelee sinua aina ystävällisesti ja tarpeitasi kuunnellen. Vuokra-automme ovat turvallisia ja ne ovat markkinoiden suosituimpia malleja. Löydettyäsi juuri sinulle sopivan vuokra-autokategorian muistathan tutustua myöskin monipuolisiin lisäpalveluihimme. GPS-navigaattori auttaa suunnistamisessa, etenkin jos olet käymässä tällä seudulla ensimmäistä kertaa. Lapsiperheille puolestaan voimme tarjota turvalliset lastenistuimet lasten iän ja koon huomioiden. Voit valita useista eri lisävakuutuksistamme sinulle sopivimmat huoletonta ajokokemusta varten. Asiakaspalvelijamme ovat tavoitettavissa jokaisena viikonpäivänä ja he vastaavat mielellään ja asiantuntevasti kysymyksiin koskien autonvuokrausta Mosjøenissa. Huomaathan ystävällisesti varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle vuokra-autokategorian, emme tiettyä automallia.
Ota Norja ja Mosjøen haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota Norja ja Mosjøen haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota allesi luotettava ja edullinen Sixtin vuokra-auto Mosjøenista, niin pääset tutustumaan tähän kiehtovaan, hieman alle 10.000 asukkaan kaupunkiin sekä sitä ympäröivään alueeseen oman aikataulusi mukaan. Mosjøenin nähtävyysiin kuuluu sen kuuluisin katu Sjøgata eli Merikatu. Katu on kuuluisa, koska sillä sijaitsee Norjan pisin rivi 1800-luvulta säilyneitä puutaloja, jotka luovat kaupungin tälle osalle aivan oman, historiallisen tunnelman. Vain parin kilometrin päässä kaupungista sijaitsee 818 metriä korkea Øyfjellet-vuori, jonka huipulta on huikeat näkymät kaupunkiin. Alueella pääset kokeilemaan myös köysiratalaskua.Kun olet valinnut menopeliksesi Sixtin vuokra-auton, voit suunnata Mosjøenista myös pidemmille matkoille. Lähde vaikkapa ajelemaan pitkin Helgelandskysteniä, joka on yksi Norjan rannikkoa pitkin kulkevista maisemareiteistä. Ihaile upeita vuonomaisemia ja ajele rauhassa, minne vain haluatkin. Anna Sixt Autovuoraamo Mosjøenin siivittää sinut matkaan. Ajele, ihaile maisemia, rentoudu. Valitse Sixt!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Mosjoen
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Mosjoen.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Mosjoen?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Mosjoen. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Mosjoen?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Mosjoen
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Mosjoen?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Mosjoen?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Mosjoen

Näytä lisää