Autonvuokraus
Moss
Piilota
Norja // Moss
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Moss

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Mossissa onnistuu näppärästi, ja vuokra-auto allasi pääset tutustumaan kauniiseen Norjaan kaikkein sujuvimmin. Nappaa Sixt Autovuokraamosta Mossista käyttöösi edullinen henkilöauto, tilava farmari tai jykevä maasturi ja lähde tutkimaan Norjan vuonoista tunnettua rannikkoa. Jos tarvitset tilavampaa ajoneuvoa saadaksesi kaikki tarvittavat varusteesi mukaan, kattavassa vuokra-autovalikoimassamme on myös minibusseja vuokrattavana. Voit olla luottavaisin mielin autokalustomme vuokra-autojen turvallisuuden suhteen sekä keskittyä tekemään matkastasi erityisen onnistuneen. Varauksen hoidat helposti ja nopeasti joko puhelimitse taikka vierailemalla verkkosivuillamme!

 
 • Moss

  Sixt Autonvuokraus
  Ryggeveien 55
  1523 Moss

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Pakettiautot

Autonvuokraus kruunaa Norjan-matkasi

Kun olet matkaamassa Norjaan joko lomalle tai työmatkalle ja haluat tutustua Mossiin sekä sen lähialueisiin kätevimmällä tavalla, suosittelemme autonvuokrausta kauttamme. Sixt Autovuokraamo Moss tarjoaa useita huippulaatuisia lisäpalveluita matkallesi. Matkantekosi on sujuvampaa ja leppoisampaa. Perheen pienimmille on valittavissa lastenistuimia ja voit lisätä lisäkuljettajan tilaukseesi matkakumppanistasi tai puolisostasi, tai vaikkapa useammastakin henkilöstä matkaseurueessasi. Et pääse eksymään Mossissa tai sen lähiympäristössä, kun valitset GPS-navigaattorin tietäsi opastamaan. Ystävällisesti otathan huomioon matkaasi suunnitellesasi, että me Sixtillä voimme luvata vain vuokra-auton kategorian, emme jotakin tiettyä merkkiä tai mallia.

Upea Moss ja lähiseutu haltuun Sixtin vuokra-autolla

Yli 30.000 asukkaan Moss on kaupunki ja kunta Etelä-Norjassa, Oslonvuonon etelärannalla. Kaupunkiin pääset tutustumaan parhaiten, kun otat allesi luotettavan ja edullisen vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Mossista. Pääset tutustumaan kaupungin kiehtovimpiin nähtävyyksiin, kuten Galleri F15 -taideinstituuttiin, The Pilgrimage Path -pyhiinvaellusreittiin sekä Møllebyenin historialliseen kaupunginosaan. Liikut minne haluat ja mikä parasta, aina oman aikataulusi mukaan. Autonvuokraus onkin mahtava tapa tutustua Mossin kaupunkiin ja sen lähiympäristöön.

Kun allasi on Sixtin vuokra-auto, voit suunnata Mossista pidemmillekin matkoille. Miksipä et kävisi tutustumassa myös Norjan pääkaupunkiin Osloon? Ajomatka tähän yli puolen miljoonan asukkaan kaupunkiin kestää vain noin tunnin ja matkalla näet ja koet varmasti palasen aitoa Norjaa. Oslossa voit käydä ihmettelemässä esimerkiksi Akershusin linnaa, Oslon kuninkaallista linnaa, Oslon tuomiokirkkoa sekä Vigelandin puistoa. Matkamuistot ja muut ostokset kulkevat mukavasti mukana takaisin Mossiin majapaikkaasi Sixtin vuokra-autolla. Valitse siis Sixt ja koe Norja aidoimmillaan!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service