Autonvuokraus
Porsgrunn
Piilota
Norja // Porsgrunn
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Porsgrunn

Sixt Autovuokraamosta Porsgrunnissa sinun on mahdollista vuokrata auto käyttöösi matkallesi Norjaan, ja toimipisteemme autovalikoimaan kuuluvat taloudelliset henkilöautot, suurempaan tilantarpeeseen sopivat farmarit sekä vaikeassakin maastossa ketterästi etenevät maasturit. Koko vuokra-autokalustomme on suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joten valitsemasi ajoneuvo tulee olemaan turvallinen ja miellyttävä ajettava. Voit olla yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme varataksesi vuokra-auton tai kysyäksesi muista autonvuokraukseen Porsgrunnissa liittyvistä asioista.

 
 • Porsgrunn

  Sixt Autonvuokraus
  Norkynvegen
  3917 Porsgrunn

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Porsgrunnissa autonvuokraus on edullista ja helppoa

Saapuessasi eteläisen Norjan Porsgrunniin vuokra-auto on näppärä kulkuväline siirtyä paikasta toiseen ja olla riippumaton joukkoliikenteen aikatauluista tai reiteistä. Sixt tarjoaa myös valikoiman erilaisia lisäpalveluita, joita voit lisämaksusta valita vuokra-autoosi riippuen siitä, mihin haluat panostaa. GPS-navigaattori on lisäpalveluiden suosituimpia, sillä se opastaa niin työmatkalaisen kuin lomailijankin oikeaan paikkaan vierailla teillä, ja lapsiperheiden arvostamien lisäpalveluiden joukossa ovat ehdottomasti lasten turvaistuimet, joilla matkanteosta tulee turvallisempaa ja mukavampaa. Turvallisuutta korostavat myös lisävakuutuksemme, joita on valittavana erilaisia, kuten lasi- ja rengasturva ja muita yllättävien tilanteiden varalle suunniteltuja vakuutuksia, joilla voit varautua tilanteeseen kuin tilanteeseen tien päällä. Tehdessäsi varausta pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon, että emme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto matkallesi Porsgrunniin

Oslosta noin 140 kilometriä etelään, Telemarkin läänissä sijaitsee Porsgrunnin kaupunki ja samanniminen kunta, jossa kunnan alueella on noin 35.000 asukasta. Kaupunki on Frierfjorden-vuonon rannalla, ja kaupungissa on paljon kemianteollisuutta ja se on tunnettu posliinituotteistaan. Siellä kannattaakin käydä tutustumassa Porsgrundin posliinitehtaaseen, joka on vain muutaman kilometrin päässä keskustasta lähellä Vestsiden-jokea, ja siellä voi tehdä ostoksia tehdaskaupassa sekä osallistua opastetulle kierrokselle. Kaupungin olennaisiin nähtävyyksiin kuuluvat myös kaksi rokokoo-tyylin kirkkoa, jotka molemmat ovat paikallisen Joen Jacobsenin rakentamia 1700-luvulla. Porsgrunnissa käydessä kannattaa suunnata myös naapurikaupunki Brevikiin, joka löytyy vain reilun 13 kilometrin päästä, ja on yksi Norjan parhaiten säilyneistä puusta rakennetuista paikkakunnista, joten siellä voi ihastella historiallisia puisia rakennuksia. Autonvuokraus Porsgrunnissa antaa siis mahdollisuuden nauttia Norjan monista nähtävyyksistä!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service