Auton vuokraus alueella Porsgrunn

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Porsgrunn

Porsgrunnissa autonvuokraus on edullista ja helppoa

Porsgrunnissa autonvuokraus on edullista ja helppoa

Sixt Autovuokraamosta Porsgrunnissa sinun on mahdollista vuokrata auto käyttöösi matkallesi Norjaan, ja toimipisteemme autovalikoimaan kuuluvat taloudelliset henkilöautot, suurempaan tilantarpeeseen sopivat farmarit sekä vaikeassakin maastossa ketterästi etenevät maasturit. Koko vuokra-autokalustomme on suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joten valitsemasi ajoneuvo tulee olemaan turvallinen ja miellyttävä ajettava. Voit olla yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme varataksesi vuokra-auton tai kysyäksesi muista autonvuokraukseen Porsgrunnissa liittyvistä asioista.Saapuessasi eteläisen Norjan Porsgrunniin vuokra-auto on näppärä kulkuväline siirtyä paikasta toiseen ja olla riippumaton joukkoliikenteen aikatauluista tai reiteistä. Sixt tarjoaa myös valikoiman erilaisia lisäpalveluita, joita voit lisämaksusta valita vuokra-autoosi riippuen siitä, mihin haluat panostaa. GPS-navigaattori on lisäpalveluiden suosituimpia, sillä se opastaa niin työmatkalaisen kuin lomailijankin oikeaan paikkaan vierailla teillä, ja lapsiperheiden arvostamien lisäpalveluiden joukossa ovat ehdottomasti lasten turvaistuimet, joilla matkanteosta tulee turvallisempaa ja mukavampaa. Turvallisuutta korostavat myös lisävakuutuksemme, joita on valittavana erilaisia, kuten lasi- ja rengasturva ja muita yllättävien tilanteiden varalle suunniteltuja vakuutuksia, joilla voit varautua tilanteeseen kuin tilanteeseen tien päällä. Tehdessäsi varausta pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon, että emme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.
Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto matkallesi Porsgrunniin

Sixt Autovuokraamosta vuokra-auto matkallesi Porsgrunniin

Oslosta noin 140 kilometriä etelään, Telemarkin läänissä sijaitsee Porsgrunnin kaupunki ja samanniminen kunta, jossa kunnan alueella on noin 35.000 asukasta. Kaupunki on Frierfjorden-vuonon rannalla, ja kaupungissa on paljon kemianteollisuutta ja se on tunnettu posliinituotteistaan. Siellä kannattaakin käydä tutustumassa Porsgrundin posliinitehtaaseen, joka on vain muutaman kilometrin päässä keskustasta lähellä Vestsiden-jokea, ja siellä voi tehdä ostoksia tehdaskaupassa sekä osallistua opastetulle kierrokselle. Kaupungin olennaisiin nähtävyyksiin kuuluvat myös kaksi rokokoo-tyylin kirkkoa, jotka molemmat ovat paikallisen Joen Jacobsenin rakentamia 1700-luvulla. Porsgrunnissa käydessä kannattaa suunnata myös naapurikaupunki Brevikiin, joka löytyy vain reilun 13 kilometrin päästä, ja on yksi Norjan parhaiten säilyneistä puusta rakennetuista paikkakunnista, joten siellä voi ihastella historiallisia puisia rakennuksia. Autonvuokraus Porsgrunnissa antaa siis mahdollisuuden nauttia Norjan monista nähtävyyksistä!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Porsgrunn
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Porsgrunn.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Porsgrunn?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Porsgrunn. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Porsgrunn?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Ford Explorer 4WD Aut.
Ford Explorer 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Cayenne 4WD Aut.
Porsche Taycan
Porsche Taycan
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Porsgrunn
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Porsgrunn?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Porsgrunn?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Porsgrunn

Näytä lisää