Autonvuokraus
Sandefjord
Piilota
Norja // Sandefjord
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Sandefjord

Sandefjordissa autonvuokraus on edullista ja helppoa Sixt Autovuokraamosta, joka palvelee sinua ammattitaidolla vuoden jokaisena päivänä. Toimipisteen autovalikoimaan kuuluvat taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit, vaikeassakin maastossa pärjäävät nelivedot sekä suuren tavaramäärän kuljetukseen hyvin soveltuvat pakettiautot. Asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan sopivan ajoneuvon autokalustostamme, ja kaikki vuokra-automme ovat suosittujen automerkkien viimeisimpiä malleja, joten paitsi että vuokraus on helppoa, myös ajaminen turvallista ja miellyttävää. Voit vuokrata auton puhelimitse tai käymällä verkkosivuillamme.

 
 • Sandefjord Torp Lentoasema
  Torpveien 130
  3229 Sandefjord

  ma. - pe.07:00 - 24:00
  la.07:00 - 18:00
  su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Sandefjord Torp Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Torpveien 130
  3229 Sandefjord

  ma. - pe.07:00 - 24:00
  la.07:00 - 18:00
  su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Norjassa matkaan Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sandefjordissa on kätevää, koska omalla vuokra-autolla kaupunkiin tutustuminen ja jopa lähialueille ajelu on hyvin näppärää, kun ei tarvitse turvautua joukkoliikenteen aikatauluihin ja reitteihin. Tarjoamme vapaat ajokilometrit ja lisäksi voit valita erilaisista maksullisista lisäpalveluista, joista yksi esimerkki on lisäkuljettajan nimeäminen matkalle, jotta kuljettajan vaihto kesken reissun onnistuu ongelmitta. GPS-navigaattori on työmatkalaisen paras ystävä, kun on tärkeää päästä oikeaan paikkaan ajoissa ja lasten turvaistuimet taas ovat lapsiperheiden matkantekoa helpottava lisävaruste. Meillä on myös valikoima erilaisia lisävakuutuksia, joilla voit varautua yllättävien tilanteiden varalle paremmin, kuten kolariturva tai lasi- ja rengasturva. Kun varaat vuokra-auton, otathan ystävällisesti huomioon, että emme voi luvata tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian.

Vuokra-autolla viikinkien, valaanpyynnin ja kulttuurin pariin Sandefjordissa

Rannikkokaupunki Sandefjord sijaitsee 120 kilometriä Oslosta etelään, ja sitä asuttivat noin 1000 vuotta sitten viikingit, joiden läsnäolo näkyy alueen monissa viikinkiajan historiallisissa paikoissa sekä muistomerkeissä. Kaupunki on kuuluisa sieltä löytyneestä Gokstadin viikinkilaivasta, joka löytyi vuonna 1880 ja on nyt kunnostettuna esille Oslon Viikinkimuseossa. Sandefjordista löytyy Euroopan ainoa valaidenpyyntiin keskittynyt museo, joka esittelee valaidenpyynnin historiaa ja esimerkiksi valaiden luurankoja, joten sieltä löytyy kiinnostavaa katsottavaa myös perheen pienemmille. Taiteen ystävän kannattaa kääntää vuokra-auton nokka kohti Midtåsenin veistospuistoa muutaman kilometrin päähän keskustasta, sillä se esittelee kauniissa luonnonympäristössä Knut Steenin upeita marmori- ja pronssiveistoksia. Sandefjordissa voi myös rentoutua vuoden ympäri hiekkarannoilla, joita riittää useita erilaisia, kuten reilun viiden kilometrin päässä sijaitseva Skjellvika tai yhdeksän kilometrin päässä oleva Flautangen erinomaisine kalastuspaikkoineen. Aloita matkasi Sixt Autovuokraamosta Sandefjordissa!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service