Autonvuokraus
Sandefjord Torp Lentoasema
Piilota
Norja // Sandefjord // Sandefjord Torp Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sandefjord Torp Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Torpveien 130
  3229 Sandefjord NO +47-47929101
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TRF
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 24:00
la.07:00 - 18:00
su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Mukavasti matkaan lentokentän Sixt Autovuokraamon kautta

Kun haluat jatkaa matkaasi välittömästi lentoasemalta, poikkea Sixt Autovuokraamon kautta ja ota allesi vuokra-auto Sandefjord Torpin lentoasemalta. Lentoaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva toimipisteemme on helppo löytää, kun seuraat Sixtin logoin merkittyjä opasteita aina lentokoneesta autovuokraamojen rakennukseen Europarkin ja Tullin välissä. Perille päästyäsi saat varaamasi ajoneuvon välittömästi käyttöösi, riippumatta siitä, mihin aikaan saavut. Tarjoamme nimittäin lisäpalveluna vuokra-auton noudon aukioloaikojen ulkopuolella. Ilmoita vain poikkeuksellisesta saapumisajasta niin teemme varauksen sen mukaan. Perillä sinua ja matkaseuruettasi odottaa varaamasi autokategorian mukainen ajoneuvo. Suosittelemme kevyeen kaupunkiajoon ja hyväkuntoisille teille näpsäkkää henkilöautoa tai isommalle seurueelle tilavaa farmaria tai pakettiautoa. Haasteellisempiin maastoihin kannattaa varautua ketterällä maasturilla. Emme voi valitettavasti taata tiettyä automerkkiä tai -mallia käyttöönne, mutta vuokraamme vain laadukkaita ja edullisia vuokra-autoja, joista uusimmat ovat keskimäärin kolme kuukautta vanhoja.

Ympäri vuorokauden palveleva autovuokraamo Sandefjord Torpin lentoasemalla

Sandefjord Torpin lentoasema (TRF) sijaitsee Lounais-Norjassa lentoaseman nimeä kantavan kaupungin alueella. Matkaa lentoasemalta kaupungin keskustaan on noin 10 kilometriä eli ajomatka kohteeseen kestää suurin piirtein vartin. Autonvuokraus Sandefjord Torpin lentoasemalla onnistuu ympäri vuorokauden, sillä noudon lisäksi vuokra-auton palautus käy milloin tahansa. Jos palautat ajoneuvon palvelutiskimme pitkien aukioloaikojen ulkopuolella, aja ajoneuvo vain sille osoitetulle parkkialueelle ja palauta avaimet palautuslaatikkoon. Tarkemmat ohjeet saat vuokrauksen yhteydessä. Mikäli matkasuunnitelmiisi ei kuulu paluu lentoasemalle, voit palauttaa ajoneuvon myös kaupungin keskustan toimipisteeseemme. Vuokra-auton noudon yhteydessä saat käyttöösi myös varatut lisäpalvelut. Tarjoamme autonvuokraukseen Sandefjord Torpin lentoasemalla lisäpalveluita, kuten GPS-navigaattorin ja lastenistuimen vuokrauksen, vapaita ajokilometrejä, vakuutusta ja lisäkuskin palveluita.

Kulje viikinkien jalanjäljissä ja valaiden vanavedessä

Viehättävässä merenrantakaupungissa Sandefjordissa voit aistia viikinkien läsnäolon ja melkeinpä kuulla valaiden kutsun. Historialliset monumentit kielivät Norjan viikinkiajan elintavoista, joihin voit tutustua tarkemmin joko paikallisoppaan avustuksella tai jossain kaupungin lukuisista museoista. Autonvuokrauksen Sandefjord Torpin lentoaseman toimipisteestä varaamallasi menopelillä kierrät omaan tahtiin niin kaupungin museot kuin ympäröivät rannat ja ylväät vuonomaisematkin. Valaiden jäljille pääset sekä paikallisen valasmuseon että laiva- tai lossimatkojen avulla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 24:00
la.07:00 - 18:00
su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sandefjord Torp Lentoasema TRF Torpveien 130 3229 Sandefjord 59.184275, 10.245315 +47-47929101

Sixt-toimipiste Sandefjord Torp Lentoasema TRF

Torpveien 130
3229 Sandefjord
 
Puhelinnro +47-47929101

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service