Auton vuokraus alueella Sandnes

 

Palvelumme toimipisteessä Sandnes

Sixt Autovuokraamo Sandnesin laadukkaat ajoneuvot varaat näppärästi internetissä

Sixt Autovuokraamo Sandnesin laadukkaat ajoneuvot varaat näppärästi internetissä

Autonvuokraus Sandnesissa tekee Etelä-Norjaan tutustumisesta vaivatonta ja vapauttavaa, olitpa työ- tai lomamatkalla. Tee varaus kätevästi jo kotona internetissä, ja nouda ajoneuvo Sandnesin toimipisteestämme. Laajasta uusien ja tunnetuimpien ajoneuvomerkkien valikoimasta voit valita mm. tilavan farmarin aktiivi- tai perhelomalle, suorituskykyisen maasturin näyttävään menoon tai seikkailuihin maastossa, ja minibussin isomman ryhmän matkalle. Tutustu koko valikoimaan internetissä, tee varauksesi jo tänään, ja anna houkuttelevien vuonomaisemien kuljettaa sinua ja seuruettasi mitä mukavimmin elämyksestä toiseen. Vuokra-auto Sandnesissa tekee matkastasi edullisesti elämyksellisen!Vaihtelevissa vuonomaisemissa ajettaessa on tärkeää, että vuokra-ajoneuvoon voi luottaa. Me Sixtillä teemme parhaamme, että vuokra-automme ovat luottamuksesi arvoisia. Meillä voit muuttaa mieltäsi, sillä tarjoamme ilmaisen peruutuksen ja muutoksen vuokrauksiimme. Haluamme ystävällisesti huomauttaa, että takaamme ainoastaan ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä. Olemme lisäksi valinneet käytännölliset lisäpalvelut valikoimaamme, joilla voit täydentää perusvarustuksiltaan kattavia ajoneuvojamme. Pienempien lasten kanssa matkustavat voivat valita eri kokoisista lastenturvaistuimista, ja lisäturvat taas rauhoittavat mieltä mahdollisten yllättävien tilanteiden varalta. Lisäkuljettaja on oivallinen lisä, kun halutaan jakaa kuljettajan vastuuta ja riemua, ja GPS-navigaattori auttaa vieraammilla tieosuuksilla. Sixt Autovuokraamo Sandnes tarjoaa vaihtoehtoja ja lisämukavuutta!
Autonvuokraus Sandnesissa, kun vapaus ja mukavuus ratkaisevat

Autonvuokraus Sandnesissa, kun vapaus ja mukavuus ratkaisevat

Eteläisessä Norjassa sijaitseva Sandnes on jokaisen luontoihmisen unelmakohde. Merelliset vuonomaisemat, lauttamatkat, patikointireitit ja Rogaland Arboret (yksi maan suurimpia arboretumeita) eivät jätä ketään kylmäksi. Siispä kannattaa pakata tilavaan Sixt Autonvuokraamo Sandnesin maasturiin retkeilyvarusteet ja eväät, ja suunnata vaikkapa suositun retkeilykohteen, Preikestolenin, maisemiin, noin 45 kilometrin päähän koilliseen. Lauttamatkat matkalla tekevät retkestä ihastuttavan erilaisen. Mikäli taas mielii yhden maan suurimman vesiputouksen kohinaa kuuntelemaan, on silloin suunnattava Dirdaliin ja Månafossenin ääreen. Ajomatkaa tulee noin 52 kilometriä itään. Lasten kanssa matkustettaessa voi vierailla Sandnesin kaupungin koko perheille sopivissa kohteissa, kuten interaktiivisessa museossa Vitenfabrikkenissa tai kotieläin- ja aktiviteettipuisto Soma Gårdissa. Kuljeta koko perhe kätevästi lastentarvikkeineen ja eväineen Sixtin vuokra-auto Sandnesin kyydissä. Tee matkastasi mutkaton ja mieleenpainuva, ja vuokraa ajoneuvo Sixtiltä!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Sandnes

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Sandnes.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Sandnes?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Sandnes. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Sandnes?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Sandnes

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Sandnes?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Sandnes?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Sandnes

Näytä lisää