Autonvuokraus
Sandnessjoen Lentoasema
Piilota
Norja // Sandnessjøen // Sandnessjoen Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sandnessjoen Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Stokka
  8800 Sandnessjøen NO +47-90661604
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SSJ
Aukioloajat
ma. - pe.07:30 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Sandnesssjönin lentokentällä

Norjan matkasi alkaa sujuvasti Sandnesssjönin lentoasemalla, kun käyt hakemassa Sixtin Autovuokraamosta ajopelin allesi. Löydät laadukkaasta vuokra-autovalikoimastamme niin henkilöautoja kuin farmareita, joilla matkaat työmatkalla tai perhelomalla sujuvasti, ja myös pakettiautoja sinulle, jolla on enemmän matkatavaraa kuljetettavana. Jos suuntaat tutkimaan vuonoja ja vuoria, voi maasturi olla hyvä vaihtoehto vaihtelevaan maastoon ja sääoloihin. Huomioithan, että voimme taata vain vuokra-auton kategorian, emme tiettyä mallia. Valittavanasi on useita lisäpalveluja, kuten esimerkiksi GPS-navigaattori ja lisävakuutuksia tekemään matkastasi vielä sujuvampaa. Sixt tarjoaa 24 tunnin noudon ja palautuksen Autovuokraamossamme Sandnessjönin lentoasemalla, joten voit huoletta laatia juuri sinulle sopivan aikataulun matkatessasi.

Sixtin vuokra-autolla koet Norjan luonnon kauneuden

Sandnesssjönin lentoasema, kansainväliseltä lyhenteeltään SSJ, sijaitsee vain noin viidentoista minuutin ajomatkan päässä Sandnesssjönin kaupungista Norjan luoteisosassa Alstenin saarella. Sen sijainti kuuluisan vuorijonon, Seitsemän sisarta, juurella antaa sinulle aitiopaikan päästä nauttimaan tämän maan luonnon kauneudesta. Autonvuokraus antaa sinulle oivan mahdollisuuden lähteä tutkimaan laajemminkin tätä vuonojen täyttämää maata, sillä esimerkiksi Lomsdal-Vistenin kansallispuisto sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä Sandnessjönin lentoasemalta. Löydät toimipisteemme helposti kentältä tullessasi ja jos teet varauksen etukäteen verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme älypuhelimessasi, pääset aloittamaan matkasi hyppäämällä suoraan ohjauspyörän taakse.

Autonvuokraus Sandnesssjönin lentoasemalta on näppärä tapa liikkua vuonojen maassa

Sandnesssjön sijaitsee Helgelandin alueella on oiva lähtöalusta läheisten saarten ja vuonojen tutkimiselle. Hurtigrutenin risteilyalus pysähtyy täällä ja sieltä on myös lauttayhteyksiä lähiympäristöön. Autonvuokraus Sandnesssjönin lentoasemalta on kätevä tapa tutustua alueeseen, niin pääset kokemaan matkallasi mahdollisimman paljon omassa aikataulussasi säästä ja julkisesta liikenteestä riippumatta. Yksi Sandnesssjönin suosituimmista nähtävyyksistä on tietenkin Seitsemän sisaren vuoret, joita pitkin voit patikoida seitsemää eri reittiä ja ihailla upeita maisemia. Koe norjalainen elintapa aidoimmillaan ja käy kalastamassa turskaa Helgelandin rannikolla, tai tutustu paikallisen kuuluisuuden, pappi Peter Dassin museoon ja norjalaiseen kulttuuriperintöön. Tutustu Heroyn ja Donnan saariin, tai kapua Dönnmannenin, yhden Helgelandin alueen hienoimman vuoren laelle. Sixtin vuokra-autolla pääset kokemaan maan upeat maisemat hienoimmillaan ja teet matkastasi ikimuistoisen elämyksen!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:30 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Sandnessjoen Lentoasema SSJ Stokka 8800 Sandnessjøen 65.959588, 12.475699 +47-90661604

Sixt-toimipiste Sandnessjoen Lentoasema SSJ

Stokka
8800 Sandnessjøen
 
Puhelinnro +47-90661604

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service