Autonvuokraus
Ski
Piilota
Norja // Ski
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ski

Autonvuokraus Skissä sopii erinomaisesti sinulle, joka olet työmatkalla tai lomareissulla Norjan pääkaupunkiseudun maisemissa. Skitä lähimpänä olevat toimipisteemme sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä ja ovat kätevästi matkan varrella. Tutustu toimisteidemme sijaintiin tarkemmin internetissä, jossa voit myös jättää varauksesi milloin vain. Laajasta uusien ja laadukkaiden ajoneuvojen valikoimastamme voit valita, toimipisteestä riippuen, taloudelliset sedanit budjettimatkailuun, tilavat farmarit perhelomalle tai harrastevälineiden kanssa liikkuville ja suorituskykyiset maasturit vuoristoihin ja haastavampiin olosuhteisiin. Ihastu Sixt Autovuokraamo Skin valikoimaan, jonka ajoneuvot sopivat vaativampaankin makuun.

 
 • Ski

  Sixt Autonvuokraus
  Nygårdsveien 67
  1423 Ski

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Laaja valikoima ja hyödylliset lisäpalvelut saat Sixt Autovuokraamo Skistä

Jokaisella on erilaiset toiveet ja tarpeet, mitä autonvuokraukseen tulee, ja tämän olemme Sixtillä ottaneet huomioon. Kätevillä lisäpalveluillamme täydennät perusvarustuksiltaan kattavia ajoneuvoja vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Lasten kanssa matkustavat voivat valita eri kokoisista lastenturvaistuimista ja turvata kaikenikäisten matkanteon. Seudulla ensi kertaa vierailevat voivat lisätä varaukseen GPS-navigaattorin, joka vähentää eksymisen riskiä. Lisäkuljettaja voi olla hyvä lisä, kun seurueessa on useampia kuljettajia, ja lisäturvat antavat mielenrauhaa mahdollisten yllättävien tilanteiden varalle. Tutustu koko lisäpalveluvalikoimaan internetissä tai mobiilisovelluksessa, ja tee varaus jo tänään! Otathan ajoneuvoa varatessasi ystävällisesti huomioon, että emme pysty takaamaan yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvon tietystä kategoriasta.

Vuokra-auto Skissä avaa ovet mukavaan menoon

Sixt Autovuokraamo Ski on jokaisen liikkuvaisen ja mukavuudenhaluisen varma valinta. Vuokra-autolla voit käydä tutustumassa viehättäviin lähiseudun pikkukyliin, kuten 18 kilometrin päässä sijaitsevaan Drøbakiin, jonka pikku kahvilat ja upeat maisemat viihdyttävät kävijöitään. Vauhdikkaampaa menoa etsivät voivat suunnata Vinterbron kuntaan ja Tusenfrydin vauhdikkaisiin huvipuistolaitteisiin. Matka taittuu mukavasti Sixtin vuokra-ajoneuvon kyydissä, vain noin kymmenessä minuutissa. Norjan vaihtelevissa maisemissa kannattaa tutustua myös kumpuilevaan luontoon, ja sehän onnistuu Sixtin maastureilla. Røykenissa, noin 43 kilometrin päässä, on suosittu luontokohde, Nordmarka, joka sopii niin patikointiin kuin lumikenkäkävelyyn ja hiihtoon. Hiljainen ja puhdas luonto auttaa rentoutumaan arjen kiireistä ja täyttää keuhkot puhtaalla ilmalla. Maan pääkaupunki, Oslo, on noin 26 kilometrin päässä ja kutsuu viikingeistä, upeista rakennuksista ja shoppailusta kiinnostunutta hyppäämään Skistä vuokratun vuokra-auton kyytiin ja päiväseikkailuun. Työmatkat hoituvat alueella myös kätevästi, kun alla kehrää luotettava vuokra-auto.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service