Autonvuokraus
Svolvær Lentoasema
Piilota
Norja // Svolvaer // Svolvær Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Svolvær Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Helle
  8300 Svolvær NO +47-76070600
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SVJ
Aukioloajat
ma. - su.06:30 - 24:00
Juhlapyhä06:30 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Svolværin lentoasemalla

Svolværin lentoasema tunnetaan toiselta nimeltään Hellenä. Se on saaren ainoa lentoasema. Autovalikoimastamme löydätkin jokaisen tarpeisiin sopivia vuokra-autoja. Valikoimaamme kuuluu tavallisia henkilöautoja, farmareita, nelivetoja, maastureita ja pakettiautoja. Koska lentoasema on pieni, on toimipisteellemme helppo löytää. Sijaitsemme lentoaseman aulassa. Sixtin autovuokraus Svolværin lentoasemalla palvelee sinua vuoden jokaisena päivänä.

Autonvuokraus Svolværin lentoasemalta käy kätevästi netissä

Hellen lentoasema, SVJ, sijaitsee Vågan alueella Nordlandissa. Matka itse kaupunkiin on vain noin kymmenen kilometrin luokkaa. Se sujuu kätevästi vuokra-autolla. Meiltä voit vuokrata auton vuoden jokaisena päivänä. Auton nouto ja palautus onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella. Noudosta tulee sopia ennakkoon, mutta palautus onnistuu siten, että jätät vain avaimen toimipisteemme palautuslaatikkoon. Vuokraaminen onnistuu helpoiten nettisivujemme kautta, mutta voit hoitaa vuokrauksen myös puhelimitse. Muista liittää vuokraasi tarpeelliset lisätarvikkeet, joita saatat reissusi aikaan tarvita. Tällaisia voivat olla esimerkiksi GPS-navigaattori sekä lastenistuin. Huomioi kuitenkin, että emme pysty lupaamaan mitään tiettyä automallia tai -merkkiä, vaan ainoastaan auton kategorian. Ota siis vuokra-auto Svolværin lentoasemalta ja lähde kokemaan kaikki, mitä saarella on tarjottavanaan.

Henkeäsalpaavia maisemia satamakaupungissa

Norjalle kuuluva Svolværin saari on osa Lofoottien saariryhmää. Se on yksi saariryhmän tunnetuimmista kaupungeista ollen samalla myös alueen satamakaupunki. Kaupungissa voi harrastaa monenlaisia ulkoilma-aktiviteetteja, kuten kalastusta ja patikointia. Sen lisäksi kaupungista löytyy muun muassa sotamuseo, jossa keskitytään toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin ja siihen, missä osassa saariryhmä oli sodan aikaan. Sixtin vuokra-auto on kätevä lisä lomaan, koska saaren julkinen liikenne ei ole kovinkaan kattavaa. Sen lisäksi autolla pääsee kiertämään myös muita läheisiä saaria. Aja myös saaren pohjoisosaan, josta löytyy kaupunki nimeltään Å. Siellä sijaitsee tunnettu majakka, joka on ohjannut laivoja jo vuosisatojen ajan. Majakkaa kannattaa käydä katsomassa jo sen vuoksi, että se sijaitsee hyvin vaikuttavalla paikalla. Autonvuokraus Svolværin lentoasemalla auttaa jokaista matkailijaa näkemään koko saaren, joka eroaa suuresti sisämaasta. Kun ajat ympäriinsä ilman määränpäätä, voit kokea sellaisia elämyksiä, joista et osannut edes haaveilla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.06:30 - 24:00
Juhlapyhä06:30 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Svolvær Lentoasema SVJ Helle 8300 Svolvær 68.245069, 14.666903 +47-76070600

Sixt-toimipiste Svolvær Lentoasema SVJ

Helle
8300 Svolvær
 
Puhelinnro +47-76070600

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service