Autonvuokraus
Tromsø Lentoasema
Piilota
Norja // Tromsoe // Tromsø Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tromsø Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Flyplassveien 31
  9016 Tromsoe NO +47-91755899
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TOS
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 24:00
la.09:00 - 22:00
su.10:00 - 23:00
Juhlapyhä10:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixtin autonvuokraus Tromsøn lentoasemalla tarjoaa kattavan valikoiman vuokra-autoja monipuolisesti jokaiseen käyttötarpeeseen. Meiltä vuokraat tavalliset henkilöautot edullisesti, enemmän tilaa tarjoavat farmarit, nelivedot ja katumaasturit huonoilla teillä ajoon sekä pakettiautot. Automme ovat aina uusinta mallistoa. Vuokra-autoon voi valita myös erilaisia lisätarvikkeita, kuten vaikkapa GPS-navigaattorin tai lastenistuimen. Mikäli aiot tutkia myös lähiseutuja, kannattaa sinun ottaa rajoittamattomat kilometrit. Voit lisätä turvaa kolarin tai muun vahingon varalta ottamalla ylimääräisen vakuutuksen. Sixtin avulla pääset jatkamaan matkaasi ajamalla lentoasemalta suoraan hotellillesi ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Tromsøn lentoasemalle, eli TOS, suuntaa vain toimipisteellemme. Saat noudettua ennakkoon varatut autot nopeasti ja palautettua ne vuorokauden ympäri Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Autonvuokraus Tromsøn lentoasemalta eli Langnesista

Tämä lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Langnes, sijaitsee Tromsoyan alueella hieman keskustan ulkopuolella. Tämä kansainvälinen lentoasema palvelee hieman yli kahta miljoonaa matkaajaa vuosittain. Toimipisteemme sijaitsee lentoasemarakennuksessa. Sinne löytää parhaiten seuraamalla oransseja opasteita. Kysy asiakaspalvelijoiltamme, jos tarvitset apua autonvuokrauksen kanssa.

Koe tämä Pohjois-Norjan kaupunki vuokra-autolla

Autonvuokraus Tromsøn lentoasemalta kannattaa jo siitä syystä, että lentoasema sijaitsee saarella kaupungin edustalla. Vuokra-auto Tromsøn lentoasemalta on siis kätevin tapa päästä kaupunkiin. Pohjois-Norjassa välimatkat saattavat olla pitkiä jopa kaupungin sisällä. Senkin vuoksi autolla pääsee näkemään paljon enemmän varsinkin, kun julkinen liikenne ei ole kovinkaan kattavaa. Tromsø on loistava paikka revontulien bongaamiseen. Sen lisäksi erityisesti lapsiperheitä kiinnostaa takuulla Polaria, jossa voi nähdä niin hylkeitä kuin muitakin meressä asustelevia eläimiä. Polaria onkin keskittynyt ainoastaan Norjan pohjoisosien eläimiin. Jos taas mielit nähdä jäätiköitä ja vuonoja, aja silloin rannikolle päin. Kaikki nämä upeat kokemukset ovat aivan lyhyen ajomatkan päässä, joten sinunkin kannattaa vuokrata auto ja ottaa kaikki irti lomastasi. Tämä tarunhohtoinen kaupunki tarjoaa paljon kaikkea niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin. Vaeltajat löytävät itsensä patikoimasta aivan kaupungin lähistöltä löytyviltä vuorilta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 24:00
la.09:00 - 22:00
su.10:00 - 23:00
Juhlapyhä10:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tromsø Lentoasema TOS Flyplassveien 31 9016 Tromsoe 69.683546, 18.905186 +47-91755899

Sixt-toimipiste Tromsø Lentoasema TOS

Flyplassveien 31
9016 Tromsoe
 
Puhelinnro +47-91755899

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service