Autonvuokraus
Ulset
Piilota
Norja // Ulset
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ulset

Ulsetin Sixt Autovuokraamo auttaa sinua kaikessa autonvuokraukseen liittyvässä. Kauttamme saat vuokrattua tarvettasi vastaavan vuokra-auton sopivilla lisävarusteilla. Tutustu kattavaan ajoneuvovalikoimaan verkkosivuillamme saadaksesi ajantasaisimman saatavuustilanteen. Valikoimastamme löytyy pieniä ja keskikokosia henkilöautoja, joten löydät matkasi ajaksi varmasti tarkoitustasi vastaavan vuokra-auton.

 
 • Bergen Flesland Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassvegen 555
  5258 Bergen

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Stord Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Flyplassvegen 344
  5410 Sagvag

  ma. - pe.08:00 - 21:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Ulset/Asane

  Sixt Autonvuokraus
  Liavegen 12
  5132 Nyborg

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Kvinnherad

  Sixt Autonvuokraus
  Solheimsveien 1
  5462 Herøysundet

  ma. - pe.07:30 - 16:00
  la.10:00 - 14:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Etne

  Sixt Autonvuokraus
  Tongane 24
  5590 Etne

  ma. - pe.07:30 - 16:30
  la.10:00 - 14:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Vaivatonta autonvuokrausta Ulsetissa

Varaat tarkoitukseesi sopivan ajoneuvon helpoiten verkkosivuiltamme. Tutustu ensin ajoneuvokategorioihimme, valitse ajankohta ja tarkista saatavuus. Ajoneuvomme ovat usein uudehkoja ja kattavasti varusteltuja. Autoissa on kattavan vakiovarustuksen lisäksi usein lisävarusteita, kuten vakionopeudensäätimiä ja MP3-soittimia. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Kun löydät itsellesi soveltuvan vuokra-auton, voit samalla lisätä varauksellesi erilaisia lisäpalveluita, kuten navigaattorin, turvaistuimet tai lisäkuljettajan. Lisäkuljettajan lisäämällä voitte jakaa ajovastuuta ja turvaistuinten varmistavat myös perheen pienempien matkanteon turvallisesti ja mukavasti. Tarkista lisäpalveluiden ajantasainen saatavuus verkkosivuiltamme. Palvelemme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissänne ja jos ette löydä vastausta askarruttaviin asioihin verkkosivuiltamme, voitte aina olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme.

Ulsetiin ostoksille tai Bergeniin katsomaan nähtävyyksiä

Ulset on Åsanen ja Bergenin kaupunginosa, joka sijaitsee 15 minuutin matkan päässä Bergenin keskustasta. Bergen taas sijaitsee Norjan länsirannikolla, melko keskellä Norjaa ja on maan toiseksi suurin kunta 280.000 asukkaallaan. Ulsetin alueen tunnetuimmat nähtävyydet liittyvät ostoksiin, sillä alueella sijaitsee Ikean huonekaluliike sekä Åsanen iso ostoskeskus. Sixt Autovuokraamosta Ulsetista vuokraamallasi autolla voit myös ajaa helposti Bergeniin. Bergenissä voit tutustua esimerkiksi kävelykatu Torgallmenningeniin, jonka varrella on lukuisia kauppoja, putiikkeja ja ravintoloita. Kulttuurin ystävien matka jatkuu Bergenin merenkulkumuseoon, jonne on keskustasta vuokra-autolla noin 10 minuutin matka. Näkemisen arvoisia paikkoja on myös 400 metriin kohoava Fløyenin vuori, jonka juurelle pääset autolla ja josta matka jatkuu vaijerikäyttöisellä rautatiellä aina vuoren laelle ja näköalapaikalle saakka. Älä unohda vierailla Bryggen puisessa vanhassa kaupungissa, joka sijaitsee Bergenin kaupungin pohjoisosassa. Sinne pääset vaivattomasti noin 10 minuutissa ja voit samalla nautiskella lounaan tai päivällisen jossain satama-alueen ravintoloista. Sixt Autovuokraamo Ulset mahdollistaa matkasi jouhean sujumisen, joten voit keskittyä nauttimaan lomastasi kun vuokra-autosi on kunnossa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service