Autonvuokraus
Alesund Lentoasema
Piilota
Norja // Vigra // Alesund Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Alesund Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: P.boks Vigra Lufthavn
  6040 Vigra NO +47-92290550
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AES
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Ålesundin lentokentällä

Norjan vuonojen valloitus alkaa kätevästi Ålesundin lentoaseman Sixt Autovuokraamolta. Vastassasi sinua odottaa ystävällinen henkilökuntamme, joka haluaa auttaa sinua löytämään juuri tarpeittesi mukaisen vuokra-auton. Henkilö- ja farmariautojemme valikoimasta löydät kätevät vuokra-autot niin pienempien kuin isompienkin porukoiden loma- tai työmatkaa varten. Tai jos tarvitset jykevämpää kulkupeliä tehdäksesi retkiä halki Norjan rouhean luonnon, niin meiltä saat matkaasi myös kestävän maasturin. Vuokra-autovalikoimastamme löydät myös pakettiautoja, mikäli matkasi luonne vaatii suurten tavaramäärien kuljettamista. Kysy myös esimerkiksi GPS-laitteen vuokraamisesta, mikäli olet ensimmäistä kertaa liikkeellä täälläpäin maata. Kehotamme sinua tutustumaan aukioloaikoihimme nettisivujemme kautta, mutta sekä auton nouto että palautus on mahdollista myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Ota vain meihin yhteyttä ennen saapumistasi, niin asia varmasti järjestyy.

Autonvuokraus Ålesundin lentokentällä (AES)

Löydät Sixtin toimipisteen lentokentän ulkopuolelta, melkein Flygplassvegenin alkupäästä. Tarkistathan tarkan sijaintimme nettisivuiltamme, mutta meille saapuminen on joka tapauksessa helppoa. Itse Ålesundin kaupunki sijaitsee noin 12 kilometrin päässä kentästä, joten autonvuokraus Ålesundin lentokentältä ei voisi olla kätevämpi tapa aloittaa matka Länsi-Norjaan.

Sixtin vuokra-auton avulla enemmän irti Ålesundista

Länsi-Norjaan karun luonnon keskelle matkustaessa kannattaa varata aikaa, sillä suorimpaankin reittiin saattaa joutua käyttämään runsaasti aikaa. Mutta mikäs siinä on maisemia ihastellessa, kun alla on vuokra-auto Ålesundin lentokentältä. Kaupunki on maan kymmeneksi suurin ja se on rakennettu kokonaan saarille, mikä on vain omiaan lisäämään kaupungin charmia. Jos siis luonnon ihastelussa meinaa tulla ähky, niin Ålesundissa kelpaa ihastella vastapainoksi kaunista arkkitehtuuria sillä lähestulkoon kaikki kaupungin talot on jugendtaloja. Kannattaa myös kiivetä yli 400 porrasta päästäkseen keskustassa sijaitsevan Aksia-tunturin Fjellstuan näköalapaikalle. Lasten kanssa liikkeellä olevien kannattaa ajaa keskustasaaresta pois kaupungin toisella saarella sijaitsevaan kylmän veden akvaarioon tutustumaan paikallisiin meren asukkaisiin. Ja tietenkään kaunista luontoa ei kannata jäädä ihastelemaan, vaan kokea se itse, esimerkiksi ajamalla 15-20 minuuttia kaupungin ulkopuolelle Sukkertoppen-vuoren juurelle ja patikoimalla sen huipulle. Kannattaa myös käydä kaupungin vastarannalla sijaitsevalla Godøyan saarella, jonne pääsee myös kätevästi vuokra-autolla merenalaisia tunneleita pitkin. Autonvuokraus Ålesundin lentokentältä on siis mitä parhain tapa aloittaa matkasi!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Alesund Lentoasema AES P.boks Vigra Lufthavn 6040 Vigra 62.556790, 6.112920 +47-92290550

Sixt-toimipiste Alesund Lentoasema AES

P.boks Vigra Lufthavn
6040 Vigra
 
Puhelinnro +47-92290550

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service