Autonvuokraus
Muscat
Piilota
Oman // Muscat
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Muscat

Sixt Autovuokraamo Muscat palvelee sinua kaikessa autonvuokraukseen liittyvässä. Kattava valikoima ja asiantunteva asiakaspalvelu tekee autonvuokrauksestasi vaivatonta ja helppoa. Tutustu laajaan vuokra-autovalikoimaamme ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa Muscatissa on helppoa, valitset vain tarpeeseesi sopivan vuokra-auton ja oikean ajankohdan suoraan verkkosivuiltamme.

 
 • Muscat Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  New Airport Road
  . Muscat

  ma. - su.00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Al Ghubra

  Sixt Autonvuokraus
  Sultan Qaboos Street
  . Al Ghubra

  ma. - to.08:00 - 13:00
   15:30 - 19:00
  su.08:00 - 13:00
   15:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Muscat palvelee ammattitaidolla

Kilpailukykyiset hinnat ja palveleva henkilökuntamme tekevät autonvuokraamisestasi Sixt Autovuokraamossa helppoa ja vaivatonta. Laajasta valikoimastamme löytyvät vuokra-autot ovat uudehkoja ja ne ovat kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi useimmissa autoissa on ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Vuokra-automme ovat tunnettujen merkkien uusimpia malleja. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Voit lisätä varauksellesi lisäpalveluina erilaisia vakuutuksia ja lisätä varaukseesi lisävarusteita, kuten GPS-navigaattorin tai lasten turvaistuimet. Lisäkuljettaja saattaa myös olla hyvä lisätä varauksellesi ryhmässä matkustaessa. Tarkista saatavilla olevien lisäpalveluiden ajantasainen tilanne verkkosivuiltamme tai asiakaspalvelustamme. Sixt Autovuokraamo Muscat tarjoaa sinulle asiantuntevaa ja ammattimaista autonvuokrausta.

Muscat, Omanin helmi

Muscat on Omanin pääkaupunki, joka sijaitsee Omaninlahden etelärannalla. Kaupungin metropolialueen väkiluku on noin 1,3 miljoonaa ja koko piirikunnan pinta-ala noin 274 neliökilometriä. Kaupungilla ja sen lähialueilla on pitkä historia, joka ulottuu jopa 8000 vuoden taakse. Sixt Autovuokraamo Muscatista saat allesi vuokra-auton, jolla voit tutustua alueen historiaan lähialueilla seikkaillen. Maisemat jylhässä Muscatin lähialueilla ovat huikea sekoitus hiekka-aavikkoa, vuoristoa, komeita linnoja ja turkoosia merta, joten autolla ajellessa taatusti silmä lepää. Voit myös ajella satamaan ja laittaa vuokra-autosi parkkiin. Osta lippu delfiinisafarille, siellä voit nähdä kerralla satoja, jopa tuhansia delfiinejä. Kulttuurin ystävää Muscat hemmottelee Sultan Qaboosin moskeijalla ja upealla uudella oopperatalolla. Kumpainenkin löytyy noin 10 minuutin ajomatkan sisältä kaupungin keskustasta. Voit myös nauttia alueen lukuisista rannoista, joko niistä, joille on jo rakennettu luksushotelleja, tai ajella hieman kauemmas Muscatista ja etsiä täysin oman, hiljaisen rantasi. Rantaviivaa riittää koko Omanissa noin 1700 kilometriä, joten löydät varmasti mieleisesi. Sixt Autovuokraamo Muscat henkilökuntineen on paikalla sinua varten ja palvelee sinua autonvuokraukseen liittyen, jotta voit keskittyä oleelliseen.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service