Auton vuokraus toimipisteestä Muscat Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Muscat Lentoasema

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Muscat Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Muscat Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

New Airport Road Arrival Hall, Muscat, Oman
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipaikassa Muscat Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Masqatin kansainvälisellä lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Masqatin kansainvälisellä lentokentällä

Masqatin, joka myös Muscatina tunnetaan, kansainvälinen lentoasema sijaitsee Omanin sulttaanikunnan pääkaupunkiseudulla. Sixt Autovuokraamo Masqatin Lentoasema tarjoaa kattavan ja monipuolisen valikoiman vuokra-autoja, joista löytyy eri tarpeisiin soveltuvia ajoneuvoja. Valikoimamme sisältää muun muassa pieniä, keskikokoisia ja suuria henkilöautoja sekä maastureita. Jos matkustat yksin tai pienellä porukalla, voit valita pienemmän auton, ja jos haluat ajella isommalla vuokra-autolla tai sinulla tai ryhmälläsi on enemmän matkatavaroita, tilavaan maasturiin mahtuu mukaan kaikki tarvittava. Muistathan, että Sixt ei voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vain tietyn autokategorian vuokra-autoja. Varauksen teet helpoiten verkkosivuiltamme: valitset vain ajankohdan ja haluamasi ajoneuvokategorian ja viimeistelet varauksen. Varaukseen on myös helppo lisätä erilaisia lisäpalveluita, kuten erilaisia vakuutuksia, joilla lisäät oikeusturvaasi esimerkiksi kolaritilanteissa. Jos Oman tai Masqat ei ole entuudestaan tuttu, voit valita Sixt Autovuokraamo Masqat Lentoaseman lisäpalveluista myös navigaattorin ja keskittyä matkantekoon. Ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista palveluista löydät suoraan internet-sivuiltamme.
Autonvuokraus Masqatin kansainvälisellä lentoasemalla

Autonvuokraus Masqatin kansainvälisellä lentoasemalla

Autonvuokraus Masqatin kansainvälisen lentoaseman (MCT) Sixt Autovuokraamossa on vaivatonta. Saapuessasi Masqatiin ensimmäistä kertaa löydät Sixt Autovuokraamon helposti. Toimistomme sijaitsee saapuvien lentojen aulassa, uloskäyntien B ja C välissä, rahanvaihtopisteen vieressä. Henkilökuntamme opastaa sinut vuokra-autollesi, joka sijaitsee parkkihallissa, kerroksessa 1, noin 150 metrin kävelymatkan päässä.
Masqat, aitoa Arabiaa parhaimmillaan

Masqat, aitoa Arabiaa parhaimmillaan

Masqat on Omanin pääkaupunki ja sen väkiluku vaihtelee jonkin verran sen mukaan, mitä siihen lasketaan mukaan. Pienimmillään väkiluku on varsinaisessa kaupungissa n. 20.000 asukkaallaan, mutta isoimmillaan väkiluvun voidaan katsoa olevan 1,3 miljoonaa, jos alueeksi katsotaan koko Masqatin kuvernoraatti. Masqat sijaitsee Omaninlahdella ja tarkemmin sen etelärannalla. Kaupungin kaksi ehdottomasti tunnetuinta nähtävyyttä, jotka pitää kokea, ovat Sultan Qaboosin Suuri Moskeija ja Muttrah Souq. Ensiksi mainittuun ajelee lentoasemalta ainoastaan noin 10 minuutissa ja matka taittuu kevyesti Sixt Autovuokraamo Masqatista vuokraamallasi vuokra-autolla. Toinen näkemisen ja kokemisen arvoinen kohde on Muttrah Souq, joka on ehkä yksi vanhimpia arabialaisia kauppapaikkoja koko maailmassa. Se sijaitsee Masqatin sataman liepeillä, jonne matkaa lentoasemalta tulee noin 25 kilometria, joten matka taittuu kevyesti vuokra-autolla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Muscat Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Muscat Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Muscat Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Muscat Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Muscat Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,2
Perustuu 52 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,5)
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Ajoneuvo
(4,4)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Muscat Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Muscat Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Muscat Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Muscat Lentoasema

Näytä lisää