Auton vuokraus alueella Muscat

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Muscat

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Muscat Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Muscat

Sixt Autovuokraamo Muscat palvelee ammattitaidolla

Sixt Autovuokraamo Muscat palvelee ammattitaidolla

Sixt Autovuokraamo Muscat palvelee sinua kaikessa autonvuokraukseen liittyvässä. Kattava valikoima ja asiantunteva asiakaspalvelu tekee autonvuokrauksestasi vaivatonta ja helppoa. Tutustu laajaan vuokra-autovalikoimaamme ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamossa Muscatissa on helppoa, valitset vain tarpeeseesi sopivan vuokra-auton ja oikean ajankohdan suoraan verkkosivuiltamme. Kilpailukykyiset hinnat ja palveleva henkilökuntamme tekevät autonvuokraamisestasi Sixt Autovuokraamossa helppoa ja vaivatonta. Laajasta valikoimastamme löytyvät vuokra-autot ovat uudehkoja ja ne ovat kattavasti varusteltuja. Vakiovarusteiden lisäksi useimmissa autoissa on ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Vuokra-automme ovat tunnettujen merkkien uusimpia malleja. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn kategorian auton, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Voit lisätä varauksellesi lisäpalveluina erilaisia vakuutuksia ja lisätä varaukseesi lisävarusteita, kuten GPS-navigaattorin tai lasten turvaistuimet. Lisäkuljettaja saattaa myös olla hyvä lisätä varauksellesi ryhmässä matkustaessa. Tarkista saatavilla olevien lisäpalveluiden ajantasainen tilanne verkkosivuiltamme tai asiakaspalvelustamme. Sixt Autovuokraamo Muscat tarjoaa sinulle asiantuntevaa ja ammattimaista autonvuokrausta.
Muscat, Omanin helmi

Muscat, Omanin helmi

Muscat on Omanin pääkaupunki, joka sijaitsee Omaninlahden etelärannalla. Kaupungin metropolialueen väkiluku on noin 1,3 miljoonaa ja koko piirikunnan pinta-ala noin 274 neliökilometriä. Kaupungilla ja sen lähialueilla on pitkä historia, joka ulottuu jopa 8000 vuoden taakse. Sixt Autovuokraamo Muscatista saat allesi vuokra-auton, jolla voit tutustua alueen historiaan lähialueilla seikkaillen. Maisemat jylhässä Muscatin lähialueilla ovat huikea sekoitus hiekka-aavikkoa, vuoristoa, komeita linnoja ja turkoosia merta, joten autolla ajellessa taatusti silmä lepää. Voit myös ajella satamaan ja laittaa vuokra-autosi parkkiin. Osta lippu delfiinisafarille, siellä voit nähdä kerralla satoja, jopa tuhansia delfiinejä. Kulttuurin ystävää Muscat hemmottelee Sultan Qaboosin moskeijalla ja upealla uudella oopperatalolla. Kumpainenkin löytyy noin 10 minuutin ajomatkan sisältä kaupungin keskustasta. Voit myös nauttia alueen lukuisista rannoista, joko niistä, joille on jo rakennettu luksushotelleja, tai ajella hieman kauemmas Muscatista ja etsiä täysin oman, hiljaisen rantasi. Rantaviivaa riittää koko Omanissa noin 1700 kilometriä, joten löydät varmasti mieleisesi. Sixt Autovuokraamo Muscat henkilökuntineen on paikalla sinua varten ja palvelee sinua autonvuokraukseen liittyen, jotta voit keskittyä oleelliseen.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Muscat
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Muscat?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Muscat sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Muscat.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Muscat?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Muscat. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 58 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Matka Sixtille
(4,6)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Muscat
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Muscat?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Muscat?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Muscat?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Muscat

Näytä lisää