Autonvuokraus
Muscat Lentoasema
Piilota
Oman // Muscat // Muscat Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Masqatin kansainvälisellä lentokentällä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: New Airport Road
  . Muscat OM +968-24356287
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MCT
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Masqatin kansainvälisellä lentokentällä

Masqatin, joka myös Muscatina tunnetaan, kansainvälinen lentoasema sijaitsee Omanin sulttaanikunnan pääkaupunkiseudulla. Sixt Autovuokraamo Masqatin Lentoasema tarjoaa kattavan ja monipuolisen valikoiman vuokra-autoja, joista löytyy eri tarpeisiin soveltuvia ajoneuvoja. Valikoimamme sisältää muun muassa pieniä, keskikokoisia ja suuria henkilöautoja sekä maastureita. Jos matkustat yksin tai pienellä porukalla, voit valita pienemmän auton, ja jos haluat ajella isommalla vuokra-autolla tai sinulla tai ryhmälläsi on enemmän matkatavaroita, tilavaan maasturiin mahtuu mukaan kaikki tarvittava. Muistathan, että Sixt ei voi taata tiettyä automerkkiä tai -mallia, vain tietyn autokategorian vuokra-autoja. Varauksen teet helpoiten verkkosivuiltamme: valitset vain ajankohdan ja haluamasi ajoneuvokategorian ja viimeistelet varauksen. Varaukseen on myös helppo lisätä erilaisia lisäpalveluita, kuten erilaisia vakuutuksia, joilla lisäät oikeusturvaasi esimerkiksi kolaritilanteissa. Jos Oman tai Masqat ei ole entuudestaan tuttu, voit valita Sixt Autovuokraamo Masqat Lentoaseman lisäpalveluista myös navigaattorin ja keskittyä matkantekoon. Ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista palveluista löydät suoraan internet-sivuiltamme.

Autonvuokraus Masqatin kansainvälisellä lentoasemalla

Autonvuokraus Masqatin kansainvälisen lentoaseman (MCT) Sixt Autovuokraamossa on vaivatonta. Saapuessasi Masqatiin ensimmäistä kertaa löydät Sixt Autovuokraamon helposti. Toimistomme sijaitsee saapuvien lentojen aulassa, uloskäyntien B ja C välissä, rahanvaihtopisteen vieressä. Henkilökuntamme opastaa sinut vuokra-autollesi, joka sijaitsee parkkihallissa, kerroksessa 1, noin 150 metrin kävelymatkan päässä.

Masqat, aitoa Arabiaa parhaimmillaan

Masqat on Omanin pääkaupunki ja sen väkiluku vaihtelee jonkin verran sen mukaan, mitä siihen lasketaan mukaan. Pienimmillään väkiluku on varsinaisessa kaupungissa n. 20.000 asukkaallaan, mutta isoimmillaan väkiluvun voidaan katsoa olevan 1,3 miljoonaa, jos alueeksi katsotaan koko Masqatin kuvernoraatti. Masqat sijaitsee Omaninlahdella ja tarkemmin sen etelärannalla. Kaupungin kaksi ehdottomasti tunnetuinta nähtävyyttä, jotka pitää kokea, ovat Sultan Qaboosin Suuri Moskeija ja Muttrah Souq. Ensiksi mainittuun ajelee lentoasemalta ainoastaan noin 10 minuutissa ja matka taittuu kevyesti Sixt Autovuokraamo Masqatista vuokraamallasi vuokra-autolla. Toinen näkemisen ja kokemisen arvoinen kohde on Muttrah Souq, joka on ehkä yksi vanhimpia arabialaisia kauppapaikkoja koko maailmassa. Se sijaitsee Masqatin sataman liepeillä, jonne matkaa lentoasemalta tulee noin 25 kilometria, joten matka taittuu kevyesti vuokra-autolla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Muscat Lentoasema MCT New Airport Road . Muscat 23.600953, 58.291165 +968-24356287

Sixt-toimipiste Muscat Lentoasema MCT

New Airport Road
. Muscat
 
Puhelinnro +968-24356287

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service