Autonvuokraus
Salalah
Piilota
Oman // Salalah
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Salalah

Sixt Autovuokraamo Salala tarjoaa monipuolisen merkkiautojen valikoiman työ- ja lomamatkalaisille sekä asiantuntevan henkilökunnan, joka auttaa mielellään varauksesi kanssa. Vuokra-autojemme valikoima Salalassa on laaja ja kaikki ajoneuvomme ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja. Koko valikoimamme löydät verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksestamme, josta voit myös varauksen tehdä kätevästi. Taloudelliset henkilöautot ja farmarit sopivat hyvin pienille sekä isommillekin seurueille, jotka haluavat tutustua Salalaan tyylikkäästi. Tilantarpeeseen ja seikkailuhenkeen sopivat tukevat maasturit, joilla matkaa kätevästi vaikka koko perhe. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa viikon jokaisena päivänä varauksen teossa ja mahdollisissa kysymyksissä, joten älä epäröi olla yhteydessä.

 
 • Salala Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Area
  . Salalah

  ma. - su.00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Varaa oma Sixtin vuokra-autosi kätevillä lisäpalveluilla

Kaikki Sixt-ajoneuvomme ovat perusteellisesti varusteltuja ja turvallisia, jotka sopivat monenlaiseen matkantekoon. Varaustasi voit kuitenkin huolettomasti muokata kätevillä lisäpalveluilla, joilla saat matkastasi varmasti kaiken irti. Lisää auotonvuokraasesi Salalassa vapaat ajokilometrit ja tutustu Omaniin huolettomasti kilometreistä huolehtimatta. GPS-navigaattori viimeistelee varauksesi ja helpottaa reittivalinnoissa. Mikäli matkustat lasten kanssa, turvalliset lastenistuimet ovat ehdoton valinta, jotta koko perhe matkustaa hyvillä mielin. Jos matkassa on mukana useampi innokas kuski, kannattaa harkita lisäkuljettajan lisäämistä, täten useampi pääsee kokemaan tämän Sixt-ajonautinnon. Pyydämme huomioimaan, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta vuokra-auton merkki ja malli varmistuvat auton noutovaiheessa. Sixt ei veloita piilokuluja, joten voit huoletta tehdä varauksesi jo etukäteen.

Kiehtova Salala tarjoaa unohtumattomia elämyksiä

Salala on kaupunki täynnä historiaa ja se löytyy Omanin eteläosasta. Kun haaveissa on päästä käymään rannalla, se onnistuu Salalassa ja voit suunnata vuokra-autosi kohti Ad Dahariz -rantaa, jonne ajelet vain noin 10 minuutissa ja siellä voit nauttia kauniista auringonlaskuista. Myös noin 15 minuutin päästä löytyvä Al Balidin arkeologinen kohde on käymisen arvoinen, sillä se on muinainen kaupunki. Salalasta löydät myös paljon erilaisia markkinoita ja paikallisia ravintoloita, jotka kannattaa testata. Omalla Sixtin vuokra-autolla se onkin mahdollista, sillä saat itse vapauden suunnitella omat aikataulusi ja tutustua Omaniin mahdollisimman monipuolisesti.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service