Autonvuokraus
David Lentoasema E. Malek
Piilota
Panama // David // David Lentoasema E. Malek
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus David Lentoasema E. Malek: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Mayor Patricio Janson 001
  0831-02510 David PA +507-7210049
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DAV
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Enrique Malekin lentoasemalla

Tutustu eksoottiseen ja laivaliikenteestään tunnettuun Panamaan helposti ja mukavasti vuokraamalla tasokas ajoneuvo Sixt Autovuokraamo Enrique Malekin lentoaseman toimipisteestä. Uusilla ja laadukkailla vuokra-ajoneuvoillamme hoituvat mutkattomasti niin perhelomat kuin myös työmatkatkin. Tee valintasi laajasta vuokra-ajoneuvovalikoimastamme, jonka näpsäkän kokoiset ja taloudelliset sedanit tekevät kaverireissusta unohtumattoman, tilavat farmarit antavat perhelomalle helpotusta liikkumiseen ja tavaroiden kuljettamiseen ja katumaasturit toimivat kätevänä toimistona liikematkalla. Katso koko valikoima verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksessamme ja tee varauksesi jo tänään. Varaa samalla hyödylliset lisäpalvelumme, kuten mm. navigaattori vieraille tieosuuksille, lisäkuljettaja ajonautinnon jakamiseen ja lastenistuimet perheen pienempien matkan turvaksi. Huomioithan ystävällisesti Enrique Malekin lentoasemalta vuokra-autoa varatessasi, ettemme takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan pelkästään ajoneuvokategorian.

Autonvuokraus Enrique Malekin lentoasemalla

Nappaa Sixtin vuokra-auto mukaasi kätevästi Enrique Malekin lentoasemalta ja aloita matkasi helposti heti saavuttuasi Davidiin. Toimipisteemme sijaitsee pienellä lentoasemalla, jonka lyhenne on DAV, ja löydät sen seuraamalla opasteita. Varaa ajoneuvo etukäteen vaikkapa jo kotona verkkosivuiltamme tai mobiilisovelluksellamme, jotta pääset nauttimaan liikkumisen helppoudesta samantien. Lentokentältä keskustaan ajaa vain noin kymmenessä minuutissa ja isoja valtateitä, kuten valtateitä 41 ja 1, pitkin pääset helposti pidemmällekin reissulle lähes suoraan lentoasemalta. Tarjoamme vapaat kilometrit, joten vain taivas on rajana tutustuessasi Panaman eksotiikkaan. Varaa Sixt Autovuokraamo Enrique Malekin lentoaseman toimipisteestämme vuora-auto ja koe matkailun vaivattomuus ja mukavuus!

David - sukella eksoottiseen luontoon ja makunautintoihin Sixt-vuokra-autoillen

Mikäli Panaman kanava kiehtoo eikä pidempi ajomatka hirvitä, voit ajella katsomaan noin 450 kilometrin päähän itään, kuinka rahtialukset toisensa perään ylittävät kanavan. Samalla voi tutustua kanavan värikkääseen historiaan ja kauniisiin maisemiin. Vuokra-autolla ajellen saat vapaat kädet päättää reitin ja pysähdyspaikat, ja kun varauksen yhteydessä valitset lisäpalveluistamme tietullimaksun, voit huoletta ajella tietulleja keräävillä osuuksilla ilman kolikoita. Suuntaa patikoimaan ja ihastelemaan monipuolista luontoa lähemmäs Davidia, noin puolen tunnin ajomatkan päähän Chiriquíhin. Raikas ilma kukkuloilla ja Chorcha-joki tarjoavat useita kuvaus- ja ihastelupaikkoja maukkaita ruoka-annoksia tarjoilevine ravintoloineen. Varaa kätevä GPS-navigaattori autonvuokrauspisteestämme Enrique Malekin lentoasemalla autonvuokrauksen yhteydessä, jotta löydät perille juuri sinne, minne sinä haluat.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 17:00
Juhlapyhä08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste David Lentoasema E. Malek DAV Mayor Patricio Janson 001 0831-02510 David 8.391386, -82.428972 +507-7210049

Sixt-toimipiste David Lentoasema E. Malek DAV

Mayor Patricio Janson 001
0831-02510 David
 
Puhelinnro +507-7210049

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service