Auton vuokraus maassa Panama

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Panama

Suosituin kohteessa Panama

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tocumen Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Panama

Autonvuokraus Sixtiltä Panamassa

Autonvuokraus Sixtiltä Panamassa

Autonvuokrausta Panamassa Sixtiltä kannattaa harkita vakaasti, mikäli haluaa kokea eksoottisen maan mahdollisimman helposti. Autovuokraamoitamme Panamasta löydät kolme kappaletta samannimisestä kaupungista sekä vielä yhden Sixtin toimipisteen Davidista. Niin Panaman lentoaseman toimipisteessä kuin kaupungin kahdessa muussakin toimipisteessä vuokra-autovalikoimamme kattaa niin maassa erittäin käytännölliset maasturit sekä näppärät henkilöautot ja farmarit, kuin myös pakettiautot. Davidissa sijaitsevasta toimipisteestämme sen sijaan saat vuokrattua käyttöösi henkilöauton, farmarin tai maasturin.Autovuokraamoistamme Panamassa saat vuokrattua itsellesi vuokra-auton näppärästi etukäteen vaikkapa kotisivuillamme tai mobiilisovelluksemme avulla. Tietysti voit myös soittaa meille, tai vuokrata auton vasta maahan saavuttuasi. Sinun kannattaa kuitenkin muistaa, että meillä ei ole mahdollisuutta varmistaa käyttöösi vuokra-autosta tiettyä merkkiä tai mallia, vaan vain valitsemasi kategorian mukainen ajoneuvo.
Vuokra-autolla Panaman liikenteessä

Vuokra-autolla Panaman liikenteessä

Maan tieverkosto on varsin hyvässä kunnossa, mutta sadekauden aikana teiden kunto heikkenee merkittävästi. Myös Dariénin maakunta on poikkeus hyväkuntoisesta tieverkostosta, sillä siellä ei käytännössä ole lainkaan päällystettyjä teitä ja Pan-America-valtatietkin katkeaa alueen sademetsän kohdalla, ja autot täytyy kuljettaa alueen ohi meritse.Vaikka tiet ovatkin maassa varsin hyvässä kunnossa, on liikenteessä syytä pysyä valppaana, sillä varsinkin liikennekäyttäytyminen poikkeaa meillä totutusta. Autoilijat maassa eivät esimerkiksi juurikaan huomioi jalankulkijoita.
Autonvuokraus Panamassa mahdollistaa paljon

Autonvuokraus Panamassa mahdollistaa paljon

Maassa vuokra-autolla pääsee helposti kokemaan niin eksoottisen sademetsän, paratiisisaariston, vuoristoseudun kuin tietysti modernit kaupungitkin. Maa on siitä mielenkiintoinen autoilukohde, että vaikkapa saman päivän aikana sinulla on mahdollisuus pulahtaa niin Atlantin valtamereen kuin Tyyneenmereenkin - maa on kapeimmillaan alle 60 kilometrin levyinen.Autolla pääset myös vaivattomasti lähelle maan sademetsiä, jotka ovat eräitä maailman eläin- ja kasvirikkaimmista. Voit esimerkiksi vierailla Kolumbian rajalla sijaitsevassa San Blasin sademetsämaakunnassa ja halutessasi yöpyä pienellä saarella Kuna-intiaanien omistamissa majoissa. Tietysti tarjolla on myös unohtumattomia sademetsävaelluksia villieläinten keskellä.Luonnollisesti myös maan pääkaupunki, Tyynenmeren puolella sijaitseva Panama City on ehdottomasti vierailemisen arvoinen. Miljoonakaupunki on moderni pilvenpiirtäjineen ja lukuisine shoppailumahdollisuuksineen, mutta kaupungista löytyy myös vanha kaupunki Casco Viejo, joka muistuttaa kaupunkia kuuluisan kanavan rakentamisen aikoihin ja kuuluu esimerkiksi Unescon maailmanperintökohteisiin.Maasta löytyy myös toinen maailmanperintökohde kannaksen toiselta puolelta: Portobellon 1500-luvun linnake, jonka tavoittaa vaikkapa vuokra-autolla kätevästi.Lisäksi maassa kannattaa käväistä Costa Rican rajalla sijaitsevassa Bocas del Toron maakunnan samannimisessä pääkaupungissa, missä voi nauttia rennosta ja rauhallisesta elämänmenosta alle 10 000 asukkaan pikkukaupungissa, sekä viereisessä vuoristoisessa Chiriquin maakunnassa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Panama

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Panama?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Panama sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Panama.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Panama?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 374 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Panama

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Panama?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Panama?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Panama

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Panama

Näytä lisää