Auton vuokraus toimipisteestä Tocumen Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Tocumen Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tocumen Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Tocumen Lentoasema

Osoite

Via Tocumen 1, 0831-02510 Panama, Panama
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Tocumen Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla

Matkustaessasi Panamaan voit hakkia allesi näppärästi Sixt vuokra-auton Tocumen kansainvälisen lentoaseman Sixt Autovuokraamosta ja jatkaa heti lentokentältä käsin matkaasi vaivatta, kokonaan oman aikataulusi mukaan. Autonvuokraus Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla sujuu nopeasti ja kätevästi, varsinkin, jos hoidat varauksesi jo etukäteen joko verkkosivuillamme tai puhelimitse. Saat käyttöösi tarpeesi mukaan niin kätevän kokoiset henkilöautot kuin tilavammat farmariautotkin suuremmalle porukalle tai silloin, kun mukana matkalla on runsaasti matkatavaraa. Mikäli tarvitset käyttöösi maasturin tai pakettiauton, myös sellaisia löytyy valikoimastamme. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi taata ainoastaan asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia. Vuokra-auto on räätälöitävissä lisävarusteidensa osalta juuri sinun matkaasi sopivaksi.
Autonvuokraus Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla - näppärää matkantekoa

Autonvuokraus Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla - näppärää matkantekoa

Tocumen kansainväliselle lentokentälle laskeuduttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi heti saapuvien lentojen aulasta. Näin ollen pääset auton rattiin heti lennolta saavuttuasi ilman, että sinun tarvitsisi matkustaa ensin taksilla kaupungin keskustaan vuokraamoa etsimään. Tocumen kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä PTY, sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä Tocumen keskustasta sekä hieman yli 20 kilometrin päässä Panaman pääkaupungista Panamásta. Autonvuokraus Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla kannattaa, sillä pääset jatkamaan matkaasi joutuisasti ja oman mielesi mukaan.
Pitkin poikin Panamaa joustavasti Sixt vuokra-autolla

Pitkin poikin Panamaa joustavasti Sixt vuokra-autolla

Panama on maa Keski-Amerikassa, joka tunnetaan erityisesti maan läpi kulkevan Panaman kanavan ansiosta. Maan pääkaupunki on Panamá tai Panamá City (Ciudad de Panamá) ja sen suurkaupunkialueella asuu noin 1,8 miljoonaa ihmistä eli noin puolet koko maan asukkaista. Kaupunki sijaitsee Tyynenmeren rannalla Panaman kanavan suulla. Panaman kanava yhdistää Tyynenmeren ja Atlantin, ja matka mereltä toiselle kestää vain noin tunnin. Kahden meren väliltä ja Panamaa ympäröiviltä saarilta löytyy lukematon määrä kuvankauniita hiekkarantoja ja rantalomakohteena Panamá onkin varsin oivallinen.Kulttuurista ja historiasta kiinnostuneet viihtyvät varmasti Panamán Casco Viejossa eli vanhassa kaupungissa, joka on luokiteltu UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Tästä yli 300 vuotta vanhasta kaupunginosasta löytyvät kaupungin vanhimmat ja kuuluisimmat rakennukset. Olipa sinulla sitten suunnitteilla unohtumaton elämysmatka Panamaan tai olet menossa sinne työmatkalle, luotettava Sixt Autovuokraamo Tocumen kansainvälisellä lentoasemalla toimittaa edullisesti käyttöösi haluamasi tyyppisen vuokra-auton heti laskeuduttuasi. Aloita seikkailu Panamassa Sixt vuokra-auto allasi!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tocumen Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Tocumen Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tocumen Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tocumen Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tocumen Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 176 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tocumen Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tocumen Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tocumen Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tocumen Lentoasema

Näytä lisää