Auton vuokraus toimipisteestä Panama City Banking Area

 

Suosituin kohteessa Panama City Banking Area

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Panama City Banking Area alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Panama City Banking Area

Osoite

Calle Elvira Mendez 52, 0831-02510 Panama, Panama
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 18:00
La
08:00 - 16:00
Su
08:00 - 14:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 12:00

Palvelumme toimipisteessä Panama City Banking Area

Panaman parhaat puolet koet Sixtin vuokra-autolla

Panaman parhaat puolet koet Sixtin vuokra-autolla

Porttisi Amerikoiden välillä on avoinna, kun valitset Sixt-autonvuokrauksen Panama City Banking Arealla. Väli- ja Etelä-Amerikan yhteen sitova Panama on erinomainen kohde automatkalle. Seikkailu alkaa tekemällä varaus Sixtin verkkosivuilla tai puhelimessa, jolloin pääset valitsemaan sopivan kategorian vuokra-autolle Panama City Banking Arean toimipisteessämme. Autovuokraamomme Panama City Banking Arean autokalustoon kuuluu sekä henkilöautoja ja farmareita, maastureita että pakettiautoja. Emme varaa tiettyjä automalleja, vaan henkilökuntamme valikoi vapaana olevasta ajoneuvokalustosta toiveitasi parhaiten vastaavan vuokra-auton. Toimipisteemme sijaitsee El Dorado rakennuksen katutasossa. Autonvuokraus Panama City Banking Areassa on oivallinen ratkaisu silloin, kun haluat nauttia lomastasi vapaammin, liikkua työmatkalla oman aikataulusi mukaan, tai tarvitset tilapäisesti autoa esimerkiksi muuttohommiin tai muuten vain.
Sixt tarjoaa laatua ja monipuolisia palveluita

Sixt tarjoaa laatua ja monipuolisia palveluita

Yli sadan vuoden vankka kokemus on luonut Sixt Autovuokraamoille luotetun maineen korkeatasoisena palveluntarjoajana. Vuonna 1912 perustetun perheyrityksella on nykyisin yli 2000 toimipistettä yli 105 maassa. Pääset alkuun Sixtin palveluiden kanssa vierailemalla verkkosivuillamme ja tekemällä varauksen. Vaihtoehtoisesti voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse, sillä osaava henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Valitse haluamasi ajoneuvokategoria, joita Panaman kaupungin toimipisteessämme ovat henkilöautot ja farmarit, pakettiautot ja maasturit. Vuokra-autokategorian valittuasi voit lisätä vuokrapakettiisi erilaisia lisäpalveluja, kuten vakuutuksia esimerkiksi kolarin tai lasi- ja rengasvahinkojen varalle. Panamassa voit hyödyntää myös valmiiksi maksettujen tietullien tarjouksemme. Vuokrapakettiin on mahdollista lisätä useita kuljettajia, mukaan lukien alle 25-vuotiaat kuljettajat. GPS-navigaattorin avulla pääset kätevämmin kohteeseen kuin kohteeseen. Lastenistuimet tarjoavat mukavuutta perheen parissa matkustaville, ja pitkillä matkoilla rahaa säästyy rajattoman kilometrimäärän tarjouksen myötä. Tutustu kaikkiin lisäpalveluihimme ja niitä koskeviin sääntöihin ja ehtoihin verkkosivuillamme.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Panama City Banking Area

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Panama City Banking Area?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Panama City Banking Area sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Panama City Banking Area.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Panama City Banking Area?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,2
Perustuu 109 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)
Ajoneuvon palautus
(4,4)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Panama City Banking Area

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Panama City Banking Area?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Panama City Banking Area?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Panama City Banking Area

Näytä lisää